Libnet.ro
UNICEF

17:31

Crin Antonescu, despre pista Aeroportului din Cluj: Va ajuta la dezvoltarea economica a orasului

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu, despre pista Aeroportului din Cluj: Va ajuta la dezvoltarea economica a orasului

Prezent la Cluj Napoca pentru o intalnire cu colegii liberali, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a facut si o scurta vizita pe noua pista de 2. 100 de metri a Aeroportului International din Cluj, o investitie de aproximativ 40 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre pista Aeroportului din Cluj: E o lucrare al carei succes trebuie asigurat

Prezent pe noua pista a Aeroportului International din Cluj, presedintele Senatului, Crin Antonescu, a facut o scurta declaratie de presa cu privire la realizarea noii piste.

Crin Antonescu despre o interventie americana in Siria: Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat marti ca Romania va fi si din punctul de vedere al sustinerii parlamentare in prima linie a unei asemenea formule de interventie, referindu-se la situatia din Siria. Antonescu a mai spus ca majoritatea parlamentara sustine pozitia primului-ministru si atunci cand vorbim despre o interventie rapida si ferma cred ca lucrurile sunt clare.

FOTO VIDEO Crin Antonescu despre candidatii la sefia PNL Cluj: L-as vota pe Horea Uioreanu, un om care s-a batut exemplar pentru partid

Dupa ce a inspectat noua pista a aeroportului si a raspuns intrebarilor jurnalistilor despre proiectul minier Rosia Montana si despre cum ar trebui rezolvata problema cainilor fara stapan, Crin Antonescu a afirmat ca motivul venirii sale la Cluj sunt alegerile liberalilor clujeni din data de 14 septembrie. A afirmat clar ca il sustine pe Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Crin Antonescu nu este de acord cu ideea organizarii unui referendum pentru eutanasierea maidanezilor

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi.

Crin Antonescu: Nu sunt de acord cu un referendum pentru eutanasierea maidanezilor. E mai logic ce a propus Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Crin Antonescu: E mai logic ce a propus Basescu privind cainii. La ce facem referendum?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi, la Cluj, ca solutia referendumului propusa de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, nu va rezolva problema cainilor maidanezi. in schimb, sustine propunerea presedintelui Traian Basescu privind maidanezii.

Victor Ponta despre declaratia lui Crin Antonescu privind maidanezii: Politizarea este o porcarie. Asta a fost o prostie, cu ordonanta. Legea este la Camera Deputatilor, camera decizionala, si saptamana viitoare se va lua o decizie

Victor Ponta a spus joi politizarea este o porcarie atunci cind a fost intrebat cum comenteaza declaratia lui Crin Antonescu despre maidanezi. Crin Antonescu a declarat ca referendumul propus de Oprescu este inutil, e mai logica solutia cu Ordonanta de Urgenta propusa de Basescu. Ponta a respins inca o data sugestia presedintelui Basescu de a adopta o ordonanta de urgenta care sa permita eutanasierea, spunind ca prefera o lege, care este mai serioasa.

Stelian Tanase, referitor la declaratia lui Crin Antonescu: Mi-e teama ca s-a grabit

Istoricul Stelian Tanase a fost invitat marti seara la emisiunea Jurnalul de seara, unde a comentat declaratia lui Crin Antonescu referitoare la conflictul din Siria. Liderul PNL a afirmat astazi ca Romania se va afla in prima linie, alaturi de Statele Unite, in cazul unei interventii in Siria.

Crin Antonescu vine maine la Cluj

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va fi prezent maine, 5 septembrie, la Cluj-Napoca. El va face o vizita la noua pista a Aeroportului International Cluj-Napoca, iar apoi va sustine declaratii de presa.

Crin Antonescu: De ce sa facem referendum? E clar ca oamenii nu vor caini pe strazi. Primarii altor orase au rezolvat problema cu actuala legislatie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat joi dimineata, la Cluj Napoca, ca nu crede ca referendumul propus de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reprezinta o solutie pentru problema cainilor maidanezi. Liderul PNL a adaugat ca primarii altor orase au rezolvat problema cu actuala legislatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,278 seconds )