Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO VIDEO Doua milioane de musulmani, in pelerinaj la Mecca, cel mai sfant loc al Islamului

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Doua milioane de musulmani, in pelerinaj la Mecca, cel mai sfant loc al Islamului

Aproximativ doua milioane de musulmani s-au adunat, joi, pe Muntele Arafat, de langa orasul sfant Mecca din Arabia Saudita, pentru momentul culminant al pelerinajului anual Hajj. continuă pe România Liberă

Doua milioane de musulmani, asteptati la Mecca pentru marele pelerinaj din acest an

Doua milioane de pelerini din intreaga lume sunt asteptati saptamana aceasta la Mecca, in vestul Arabiei Saudite, pentru a participa la marele pelerinaj musulman anual, considerat o datorie religioasa si, pentru unii, cea mai importanta calatorie din timpul vietii, releva Le Point.

Pelerinajul de la Mecca incepe oficial miercuri: Peste doua milioane de musulmani sunt asteptati in Arabia Saudita

Cel mai mare pelerinaj din lume, cel de la Mecca, incepe oficial astazi si va dura pana pe 4 septembrie. Peste doua milioane de musulmani sunt asteptati in Arabia Saudita. Religia islamica.

Doua milioane de pelerini sunt asteptati in aceasta saptamana la Mecca, pentru marele pelerinaj musulman

Doua milioane de pelerini din intreaga lume sunt asteptati in aceasta saptamana la Mecca, in vestul Arabiei Saudite, pentru marele pelerinaj musulman care este o datorie religioasa si, pentru unii, calatoria vietii lor, scrie AFP.

FOTO VIDEO Accident pe DN13, supranumit Drumul Mortii: Doi oameni sunt incarcerati, dupa ce un autocar s-a ciocnit cu o masina

Doua persoane sunt incarcerate, dupa ce un autocar cu 23 de oameni s-a ciocnit cu un autoturism, in dreptul localitatii brasovene Maierus, informeaza Vocea. biz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )