Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Europarlamentare 2014. Detinutii de la Penitenciarul Focsani au umplut cu buletine de vot urma mobila

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Europarlamentare 2014. Detinutii de la Penitenciarul Focsani au umplut cu buletine de vot urma mobila

Alegeri europarlamentare 2014. Peste 600 de detinuti aflati la Penitenciarul din Focsani au dorit sa voteze la alegerile pentru Parlamentul European. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2014. Detinutii de la Penitenciarul Focsani anunta o prezenta de 92% la vot

Alegeri europarlamentare 2014. Astfel, din cele 721 de persoane aflate in detentie care au drept de vot la alegerile europarlamentare 2014, si-au manifestat intentia de a vota 662.

FOTO VIDEO Europarlamentare 2014. Prezenta slaba la vot in prima ora de la deschiderea urnelor

Aradenii nu s-au inghesuit la vot in prima ora de la deschiderea urnelor. Sunt sectii de votare la care intre ora 7 si 8 au fost doar cateva persoane.

VIDEO Europarlamentare 2014. Slatinenii s-au mobilizat la vot spre seara

Alegerile europarlamentare derulate la Slatina au inceput timid, cu o prezenta la urne foarte slaba. Strazile orasului aratau ca si parasite in prima jumatate a zilei, lucru care s-a schimbat insa incepand dupa orele 16. 00, cand numarul celor care doreau sa voteze cresterea simtitor, vizibila fiind si forfota de pe strazi sau cea din incinta sectiilor de vot.

VIDEO Europarlamentare 2014. Vrancenii au profitat de scrutin pentru preschimbarea documentelor de identitate

Multi dintre ei spun ca nu au timp in cursul saptamanii sa stea la coada pentru a-si schimba documentele expirate.

VIDEO Europarlamentare 2014. Lia Olguta Vasilescu, presedintele PSD Craiova: USL la Dolj a obtinut aproximativ 65,9%

Prezenta la vot in judetul Dolj la ora 19. 00 a fost de 31,37%. Au fost amenajate un numar de 525 de sectii de votare, iar pe liste au fost inscrise 585. 784 de persoane cu drept de vot.

VIDEO Europarlamentare 2014. Ce vor oamenii de la cei pe care ii trimit in PE: de la bani la o Romanie infloritoare

Nu isi pun prea multe sperante in cei pe care ii voteaza si totusi au mers la vot. in Tara Hategului, Calan si Tinutul Padurenilor, oamenii au fost chemati astazi sa ii aleaga pe viitorii europarlamentari din partea Romaniei si pe cel de care vor sa fie reprezentati in Camera Deputatilor dupa locul lasat liber in Parlament, de fostul deputat Dan Radu Rusanu.

VIDEO Europarlamentare 2014.Mazare, show cu asistente minorela urna: E mai bine la vot condus de fete decat la beci, condus de mascati, nu?

Primaru Radu Mazare nu a ratat ocazia unei aparitii excentrice la vot. Edilul s-a prezentat la orele pranzului la Sectia de Votare 24 din Constanta pentru a-si exercita dreptul legal. Nu a venit singur, ci insotit de sase domnisoare, gasite in club cu o seara inainte. Una dintre ele a recunoscut ca este minora.

VIDEO Europarlamentare 2014. Live text. Rovana Plumb a votat la o sectie din Dambovita: Am votat impotriva austeritatii

Ministrul Mediul Rovana Plumb, a votat la sectie din orasul Pucioasa, judetul Dambovita, declarand, in sala de votare, ca a ales sa ii apere pe cei multi impotriva saraciei. Rovana Plumba a votat la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazu, sectia Nr.

VIDEO Europarlamentare 2014. Norica Nicolai la Cluj: As vrea ca lumea sa vina la vot nu pentru oamenii politici, ci din respect pentru Romania

Norica Nicolai, unul dintre candidatii la europarlamentare, a votat, duminica, 25 mai, in vremea pranzului, in Floresti, cea mai mare comuna din tara, situata la cativa kilometri de Cluj-Napoca.

Europarlamentare 2014 Alba. Peste 500 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat cu ajutorul urnei mobile

Alegeri europarlamentare 2014. Un numar de 537 de detinuti de la Penitenciarul Aiud au votat la alegerile pentru Parlamentul European. De asemenea, 4 persoane din arestul IPJ Alba si-au exprimat acest drept constitutional.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )