Libnet.ro
UNICEF

06:00

Foto-Video Premiul pentru cel mai bun film de la Comedy Cluj: Chinese Take-Away, o coproductie Argentina-Spania

Adevărul Adevărul,
Foto-Video Premiul pentru cel mai bun film de la Comedy Cluj: Chinese Take-Away, o coproductie Argentina-Spania

Festivalul International de Film Comedy Cluj si-a desemnat, sambata seara, la cinematograful Florin Piersic, laureatii editiei a patra. Gala de inchidere a festivalului a fost urmata de un cine-concert sustinut de Serge Bromberg. continuă pe Adevărul

O intamplare care iti incalzeste inima. inca o dovada ca cel mai bun prieten al omului este catelul

O intamplare din SUA arata daca mai era nevoie) ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Duke, catelul unei familii din Portland, a salvat viata fetitei de doar noua luni a stapanilor sai.

Un tanar din Moldova a castigat premiu pentru cel mai bun film romanesc la Animest 2012

Hunger, realizat de Alexei Patrascu, a fost desemnat de juriu cel mai bun film, din cele 21 prezentate la Festivalul International de Film Animat Animest Bucuresti 2012.

Vesti bune: al doilea cel mai bun semestru pentru piata de publicitate online 150; 46,6 mil. lei pe S1 2012 [FOTO]

Piata de publicitate online a crescut in primul semestru al anului curent cu 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la o valoare de 46,6 mil. lei circa 10,07 mil. euro), conform celui mai recent studiu realizat de IAB Romania si PwC.

Clipul zilei: Din dragoste pentru cel mai mare analist politic/economic/monden al neamului

Esti PENIBILA parodie Taxi - Esti iubibila) :).

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica de la Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar.

Bucataria, cel mai periculos loc din casa pentru iPhone. Vezi cum se distrug popularele telefoane Apple

Bucataria este cel mai periculos loc din casa pentru un iPhone. Conform unui studiu recent, circa 21 % dintre utilizatorii popularului telefon Apple au reusit sa isi distruga mobilul in bucatarie, relateaza.

Forever Now, cel mai nou single Ne-Yo |AUDIO

Forever Now este cel mai nou single al cantaretului RB Ne-Yo, pe care il puteti asculta mai jos! Piesa are influente trance, este produsa de Phat Boize, Bingo Players si StarGate, si reprezinta cel de-al 4-lea single oficial extras de pe album R. Realizing Every Dream) ce va fi lansat pe 6 noiembrie. Albumul contine [.

Afla care este CEL MAI BINE PLATIT actor de televiziune in 2012, potrivit Forbes.

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit unui top publicat miercuri de revista Forbes, informeaza Reuters, scrie Mediafax. Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a obtinut venituri de 24 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012. Charlie Sheen, fostul star al serialului Doi barbati si jumatate, a ocupat anul trecut prima pozitie in acest top, cu .

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a cumparat fabrica Zaharul Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar va creste semnificativ in urmatorii ani.

Dogtown a deschis portile pentru public. Mai multi caini din adapost si-au gasit stapani

Cel mai mare adapost pentru cainii fara stapan si-a deschis azi portile pentru toti curiosii. Oamenii au putut sa vada cum sunt ingrijiti fostii maidanezi, i-au plimbat si s-au jucat cu cei mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2913 seconds )