Libnet.ro
UNICEF

23:30

Forever Now, cel mai nou single Ne-Yo |AUDIO

Devorator Monden Devorator Monden,
Forever Now, cel mai nou single Ne-Yo |AUDIO

Forever Now este cel mai nou single al cantaretului RB Ne-Yo, pe care il puteti asculta mai jos! Piesa are influente trance, este produsa de Phat Boize, Bingo Players si StarGate, si reprezinta cel de-al 4-lea single oficial extras de pe album R. Realizing Every Dream) ce va fi lansat pe 6 noiembrie. Albumul contine [. continuă pe Devorator Monden

Taylor Momsen, goala complet in cel mai nou videoclip

Orice pentru a iesi in evidenta. Taylor Momsen a renuntat din nou la hainute, dar nu pentru vreun episod.

Mike revine cu un nou single WOW Unfair |AUDIO

Mike lanseaza un nou single, intitulat Unfair si produs de NMC AG, producatori cu care artistul a mai colaborat si in trecut. Noul single, care este foarte diferit de precedentele sale piese si de stilul dance care l-a consacrat pe tanarul artist, reprezinta o schimbare radicala si o maturizare in cariera sa. Ma bucur [.

Yenna lanseaza un nou single Luna Llena |AUDIO

Yenna este un nou proiect muzical o trupa care aduce in prim plan un sound cald, cu influente orientale , pe ritmuri actuale. Cu un show 100% live, atat vocal cat si instrumental, componentii trupei Yenna doresc sa ajunga la sufletele tuturor celor care vor asculta piesele lor si mai ales celor care asculta [.

Nou single Rawanne feat. Toni Tonini Millionaire |AUDIO

Dupa ce in vara acestui an a ajuns pe primele locuri in top la Flaix Fm Spania cu melodia This is the night, in colaborare cu dj-ul spaniol Mike T, Rawanne, frumoasa cantareata romanca cu origini libaneze nu ne lasa prea mult sa asteptam si vrea sa ne scoata neaparat pe ringul de dans. Millionaire [.

La o parte, Charlie Sheen! Ashton Kutcher, noua vedeta din Doi barbati si jumatate, este si cel mai bine platit actor de televiziune

Actorul Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate, a fost numit cel mai bine platit actor de televiziune, anunta un clasament realizat de Forbes.

Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Intrarea lui in familia serialului ?Two and a Half Men? a facut din Ashton Kutcher cel mai bine platit.

Afla care este CEL MAI BINE PLATIT actor de televiziune in 2012, potrivit Forbes.

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men, este cel mai bine platit actor de televiziune, potrivit unui top publicat miercuri de revista Forbes, informeaza Reuters, scrie Mediafax. Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a obtinut venituri de 24 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012. Charlie Sheen, fostul star al serialului Doi barbati si jumatate, a ocupat anul trecut prima pozitie in acest top, cu .

Cel mai mare producator de zahar din Franta a cumparat fabrica de la Ludus

Tereos, cel mai mare producator de zahar din Franta, a preluat de la Sucreries du Marquenterre Group fabrica Zaharul Ludus judetul Mures), care va deservi clientii industriali din Europa de Est, unde grupul francez anticipeaza ca cererea pentru zahar.

O planeta de dimensiunea Terrei, descoperita in cel mai apropiat sistem solar

O noua planeta de dimensiunea Terrei a fost descoperita in cel mai apropiat sistem solar de catre astronomii de la Observatorul din Geneva. Descoperirea a fost realizata dupa analizarea fluctuatiilor observate.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Moneda nationala a continuat sa scada in prima parte a zilei, astfel ca BNR a anuntat un curs de referinta de 4,5742 lei/euro, cel mai inalt nivel din ultimele 11 saptamani si foarte aproape de maximul.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )