Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO VIDEO Zbor in Muntii Dobrogei, cei mai vechi din Romania. Rocile sunt aici dinainte de aparitia dinozaurilor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Zbor in Muntii Dobrogei, cei mai vechi din Romania. Rocile sunt aici dinainte de aparitia dinozaurilor

O plimbare cu motodeltaplanul deasupra Muntilor Macinului ofera o perspectiva insolita asupra celui mai vechi lant muntos din Romania, care exista dinainte de aparitia dinozaurilor. continuă pe Adevărul

Femeia cu CEI MAI FRUMOSI SANI DIN LUME a ajuns in Romania! (VIDEO INCENDIAR)

Femeia cu cei mai frumosi sani din lume a venit in Romania. Frumoasa Emily Ratajkowski, 26 de ani, filmeaza pe platourile la Castel Film un proiect care ar putea avea numele Welcome.

Statistica alarmanta. Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo

Ultimii trei ani au fost cei mai caldurosi din istoria masuratorilor meteo, a anuntat joi Organizatia Meteorologica Mondiala WMO), un organism specializat al ONU, relateaza site-ul agentiei.

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata (ONU)

Ultimii trei ani sunt cei mai calzi inregistrati vreodata si ritmul incalzirii globale constatat in aceasta perioada este exceptional, a avertizat joi ONU, potrivit AFP.

BBC: Donald Trump, unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna

Donald Trump a promis sa schimbe fata politicii americane si sa transfere puterea inapoi oamenilor. Dupa 12 luni de la investirea in functia de presedinte al SUA,BBCface un rezumat al reusitelor si nereusitelor sale. Trump este unul dintre cei mai putin populari presedinti din epoca moderna.

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400g, printre cei mai mici din istorie sa supravietuiasca

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca, va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400 de grame, printre cei mai mici din istorie care au supravietuit

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

FOTO VIDEO Cele mai vizitate obiective turistice din Brasov. Au adunat aproape 2 milioane de vizitatori

Castelul Bran ramane cel mai vizitat obiectiv turistic din Brasov, urmat de Cetatea Rasnov. Pe locul al treilea este Biserica Neagra, care este si cea mai fotografiata cladire din Romania.

Cum s-a declansat DEZASTRUL de pe autostrada din Cehia, unde au fost PRINSI si ROMANI (FOTO) (VIDEO)

Mai multi satmareni au fost blocati din cauza unui accident de proportii pe o autostrada din Cehia, care din fericirenu au fost raniti. in urma dezastrului de pe segmentul de autostrada.

Cum s-a declansat DEZASTRUL de pe autostrada din Cehia, unde au fost PRINSI si ROMANI (FOTO, VIDEO)

Mai multi satmareni au fost blocati din cauza unui accident de proportii pe o autostrada din Cehia, care din fericirenu au fost raniti. in urma dezastrului de pe segmentul de autostrada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )