Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Ce au facut primarii din Bucuresti la deschiderea anului scolar: tratament de boboci pentru Gabriela Firea si Daniel Florea

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Ce au facut primarii din Bucuresti la deschiderea anului scolar: tratament de boboci pentru Gabriela Firea si Daniel Florea

Cei sapte primari ai Capitalei au participat luni la deschiderea anului scolar 2016-2017, fiecare postand pe pagina de Facebook imagini cu copii, scoli si profesori. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea si Primarul sectorului 5, Daniel Florea, au publicat imagini in care apar trecand pe sub un tunel de flori - tratament rezervat de obicei bobocilor care incep scoala. continuă pe Hotnews

Ponta nu a putut merge la deschiderea anului scolar; s-a prezentat la politie, aflandu-se sub control judiciar

Fostul premier Victor Ponta nu a putut participa la deschiderea anului scolar in Targu-Jiu, unde fusese invitat, pentru ca a trebuit sa se prezinte la Sectia 6 de Politie, conform programului stabilit pentru controlul judiciar.

Dacian Ciolos participa la deschiderea anului scolar la Liceul Teoretic Carol I din Fetesti

Premierul Dacian Ciolos participa luni la deschiderea anului scolar la Liceul Teoretic Carol I din Fetesti, potrivit programului anuntat de Guvern.

Deschiderea anului scolar 2016-2017, in varianta persoanelor private de libertate. Cine se ocupa de scolarizarea detinutilor

Penitenciarul Galati a organizat luni, 12 septembrie 2016, la sediul institutiei, festivitatea de deschidere a anului scolar 2016-2017 pentru aproximativ 100 de detinuti aflati in custodia unitatii, care s-au inscris la cursurile scolare.

Ciolos, prezent la Fetesti, la deschiderea anului scolar:Sa nu cautati titluri goale de continut, asa cum fac unii

Premierul Dacian Ciolos i-a indemnat, la inceput de an scolar, pe elevi sa aiba incredere in fortele proprii si sa nu caute doar note bune si titluri goale de continut, care nu le aduc progrese in plan personal, transmite Agerpres.

Gabriela Firea, la deschiderea anului scolar: Va spun cu toata sinceritatea, in fata sfintei carti prefer sa imi dau demisia daca voi observa ca sistemul e mai tare ca mine

Primarul general Gabriela Firea a fost prezenta luni la ceremonia de deschidere de la Scoala Gimnaziala Eugen Barbu. in contextul in care institutia de invatamant la care era pr.

Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis: Nu tine de normalitate sa existe probleme la inceputul anului scolar

Seful statului, Klaus Iohanns, acorda un interes foarte mare educatiei, a precizat, duminica, purtatorul de cuvant al presedintelui, Madalina Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni. in plus, ea a anuntat ca presedintele va participa, luni, la deschiderea anului scolar la un liceu din Capitala.

Luni incepe scoala. Structura anului scolar 2016-2017. Cu ce noutati vine noul an scolar

Copiii revin luni la scoala, dupa vacanta de vara, pentru primul semestru al anului scolar 2016-2017. Noul an scolar va avea 35 de saptamani, desfasuradu-se intre 12 septembrie 2016 - 16 iunie 2017. Vacanta de iarna incepe in 24 decembrie 2016 si va avea 2 saptamani. Tot 2 saptamani au fost rezervate si pentru vacanta de primavara, perioada in care Ministerul Educatiei a dispus organizarea etapelor nationale a olimpiadelor scolare. O noutate apare si la desfasurarea programului Scoala altfel, unitatile scolare avand posibilitatea de a alege, in anumite limite, cand vor sa desfasoare cele cinci zile de activitati.

Structura anului scolar 2016-2017. Cu ce noutati vine noul an scolar

Copiii au revenit luni la scoala, dupa vacanta de vara, pentru primul semestru al anului scolar 2016-2017. Noul an scolar va avea 35 de saptamani, desfasuradu-se intre 12 septembrie 2016 - 16 iunie 2017. Vacanta de iarna incepe in 24 decembrie 2016 si va avea 2 saptamani. Tot 2 saptamani au fost rezervate si pentru vacanta de primavara, perioada in care Ministerul Educatiei a dispus organizarea etapelor nationale a olimpiadelor scolare. O noutate apare si la desfasurarea programului Scoala altfel, unitatile scolare avand posibilitatea de a alege, in anumite limite, cand vor sa desfasoare cele cinci zile de activitati.

O eleva a lesinat chiar in fata lui Dacian Ciolos, la festivitatea de deschidere a anului scolar (VIDEO)

Incident neplacut la festivitatile de deschidere a anului scolar la care a participat premierul Dacian Ciolos. Din cauza aglomeratiei si probabil a emotiilor, o eleva a lesinat chiar in fata.

Dezastru inainte de inceperea anului scolar: Sute de unitati de invatamant nu au aviz pentru securitate la incendiu

Dezastru in scoli inaintea inceperii anului scolar. Elevii vor merge luni in unitati fara avizul ISU. Autoritatile par sa nu fi inteles nimic din tragedia de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )