Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTOGALERIE Only watch - evenimentul caritabil care aduna cele mai spectaculoase ceasuri mecanice

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Only watch - evenimentul caritabil care aduna cele mai spectaculoase ceasuri mecanice

La fiecare doi ani, orologeria elvetiana se pune in slujba unui scop nobil: lupta impotriva distrofiei musculare Duchenne. Are loc un eveniment caritabil care ajuta la gasirea unor solutii pentru tratarea maladiei, dar si o prezentare a celor mai evoluate ceasuri mecanice ale momentului. Cititi si comentati pe StyleReport. ro. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Only watch - evenimentul caritabil care aduna cele mai fascinante ceasuri mecanice

La fiecare doi ani, orologeria elvetiana se pune in slujba unui scop nobil: lupta impotriva distrofiei musculare Duchenne. Are loc un eveniment caritabil care ajuta la gasirea unor solutii pentru tratarea maladiei, dar si o prezentare a celor mai evoluate ceasuri mecanice ale momentului. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )