Libnet.ro
UNICEF

14:45

Francois Hollande considera ca interesul Moscovei in Siria este de a termina cu Assad

Antena3 Antena3,
Francois Hollande considera ca interesul Moscovei in Siria este de a termina cu Assad

Presedintele francez Francois Hollande a declarat joi ca Moscova, sustinatoarea regimului sirian, trebuie convinsa ca interesul sau este de a termina cu Bashar al-Assad, si a asigurat ca Parisul este parte. continuă pe Antena3

Presedintele Frantei crede ca interesul Moscovei in Siria este de a termina cu Assad

Presedintele francez Francois Hollande a declarat joi ca Moscova, sustinatoarea regimului sirian, trebuie convinsa ca interesul sau este de a termina cu Bashar al-Assad, si a asigurat ca Parisul este parte componenta a eforturilor diplomatice internationale in aceasta directie, relateaza AFP.

Francois Hollande: UE poate supravietui si fara Marea Britanie

Presedintele francez Francois Hollande ataca Marea Britanie, afirmand ca Uniunea Europeana va putea supravietui fara Regatul Unit, iar premierul britanic David Cameron risca oricum scindarea UE, in timp ce masurile sale de austeritate reprezinta un esec.

Francois Hollande, confruntat cu scaderea popularitatii si recesiunea, vrea scoaterea Europei din letargie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat joi ca va lansa o initiativa pentru scoaterea Europei din letargie, propunand un termen de doi ani pentru conturarea unei uniuni politice, intr-o declaratie facuta la un an de cand a fost ales in functie, relateaza AFP.

Segolene Royal critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, Francois Hollande

Fosta prietena a lui Francois Hollande, Segolene Royal, critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, afirmand ca ar fi trebuit actionat mai repede si acuzand un sentiment de timp pierdut, intr-un interviu publicat marti de Le Monde si citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )