Libnet.ro
UNICEF

09:45

Francois Hollande: UE poate supravietui si fara Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Francois Hollande: UE poate supravietui si fara Marea Britanie

Presedintele francez Francois Hollande ataca Marea Britanie, afirmand ca Uniunea Europeana va putea supravietui fara Regatul Unit, iar premierul britanic David Cameron risca oricum scindarea UE, in timp ce masurile sale de austeritate reprezinta un esec. continuă pe Adevărul

Francois Hollande considera ca interesul Moscovei in Siria este de a termina cu Assad

Presedintele francez Francois Hollande a declarat joi ca Moscova, sustinatoarea regimului sirian, trebuie convinsa ca interesul sau este de a termina cu Bashar al-Assad, si a asigurat ca Parisul este parte.

Francois Hollande, confruntat cu scaderea popularitatii si recesiunea, vrea scoaterea Europei din letargie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a anuntat joi ca va lansa o initiativa pentru scoaterea Europei din letargie, propunand un termen de doi ani pentru conturarea unei uniuni politice, intr-o declaratie facuta la un an de cand a fost ales in functie, relateaza AFP.

Segolene Royal critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, Francois Hollande

Fosta prietena a lui Francois Hollande, Segolene Royal, critica primul an de mandat al presedintelui Frantei, afirmand ca ar fi trebuit actionat mai repede si acuzand un sentiment de timp pierdut, intr-un interviu publicat marti de Le Monde si citat de AFP.

Patronii romani din turism cer Guvernului sa mareasca vacanta de vara pentru ca elevii sa mearga la mare. In paralel, Marea Britanie vrea sa micsoreze vacantele pentru ca elevii sa fie la fel de competitivi ca asiaticii

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii si Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus solicita reanalizarea programei de invatamant si modificarea ei pentru incheierea anului scolar pe data de 1 iunie macar pentru clasele I-VIII, ceea ce ar permite familiilor cu copii sa beneficieze de tarife reduse pe litoral, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro si semnat de presedintele Federatiei, Dan Matei Agathon. In paralel, in Marea Britanie ministrul Educatiei a anuntat ca reforma educatiei pe care vrea sa o implementeze din septembrie anul viitor prevede majorarea numarului de ore de scoala pe zi, dar si scurtarea vacantelor.

Marea Britanie aloca 40 de milioane pound insurgentilor din Siria

Marea Britanie va aloca un total de 40 de milioane de lire sterline peste 61 de milioane de dolari) pentru ajutor umanitar si neletal rebelilor sirieni, care lupta impotriva regimului condus de presedintele Bashar.

Noul Logan MCV porneste de la sub 8.300 euro in Marea Britanie, preturile pentru Romania inca indisponibile

A doua generatie a breakului Logan MCV are un pret de pornire de 6. 995 lire in Marea Britanie, echivalentul a sub 8. 300 euro, a anuntat Dacia UK. Preturile pentru piata romaneasca nu sunt inca disponibile, dar este de asteptat ca masina sa fie mai scumpa cu circa 600 euro, avand in vedere preturile mai mici decat in Romania practicate de Dacia in Marea Britanie pentru restul modelelor.

Peste 100.000 de romani si bulgari lucreaza in Marea Britanie, potrivit datelor oficiale (BBC)

Peste 100. 000 de cetateni romani si bulgari lucreaza in prezent in Marea Britanie, indica date oficiale in legatura cu ocuparea fortei de munca, citate de BBC News online. Oficiul National britanic pentru Statistica ONS) a dat publicitatii un raport detaliat cu privire la numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie care a crescut intr-un an cu aproximativ 15 la suta inainte de eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, in 2014, citeaza Agerpres.

Cum se obtine finantare pentru studiile de licenta in Marea Britanie

Ai facut o aplicatie de succes si ai fost acceptat la o universitate din Marea Britanie. Si acum ce e de facut pentru a obtine finantare? Guvernul Marii Britanii sustine studentii care doresc sa urmeze ciclul de licenta in Marea Britanie oferindu-le posibilitatea de a accesa un imprumut pe termen lung.

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Coreea de Nord in miniatura, in Marea Britanie. Cum traiesc refugiatii care au fugit de regimul lui Kim Jong-un

Jurnalistii CNN au realizat un reportaj despre Coreea de Nord in miniatura, din Marea Britanie, in contextul in care este cunoscut faptul ca nord-coreenii nu pot parasi tara, ei si familiile lor fiind aspru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )