Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum se obtine finantare pentru studiile de licenta in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Cum se obtine finantare pentru studiile de licenta in Marea Britanie

Ai facut o aplicatie de succes si ai fost acceptat la o universitate din Marea Britanie. Si acum ce e de facut pentru a obtine finantare? Guvernul Marii Britanii sustine studentii care doresc sa urmeze ciclul de licenta in Marea Britanie oferindu-le posibilitatea de a accesa un imprumut pe termen lung. continuă pe Adevărul

Lipsa sezonierilor, un risc pe care si-l asuma Marea Britanie prin eliminarea restrictiilor pentru romani

Marea Britanie s-ar putea confrunta cu lipsa muncitorilor sezonieri dupa ce va elimina restrictiile de pe piata muncii in 2014, consilieri pe tema imigratiei recomandandu-i ministrului britanic de Interne, Theresa.

Patronii romani din turism cer Guvernului sa mareasca vacanta de vara pentru ca elevii sa mearga la mare. In paralel, Marea Britanie vrea sa micsoreze vacantele pentru ca elevii sa fie la fel de competitivi ca asiaticii

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii si Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus solicita reanalizarea programei de invatamant si modificarea ei pentru incheierea anului scolar pe data de 1 iunie macar pentru clasele I-VIII, ceea ce ar permite familiilor cu copii sa beneficieze de tarife reduse pe litoral, se arata intr-un comunicat remis HotNews. ro si semnat de presedintele Federatiei, Dan Matei Agathon. In paralel, in Marea Britanie ministrul Educatiei a anuntat ca reforma educatiei pe care vrea sa o implementeze din septembrie anul viitor prevede majorarea numarului de ore de scoala pe zi, dar si scurtarea vacantelor.

Marea Britanie aloca 40 de milioane pound insurgentilor din Siria

Marea Britanie va aloca un total de 40 de milioane de lire sterline peste 61 de milioane de dolari) pentru ajutor umanitar si neletal rebelilor sirieni, care lupta impotriva regimului condus de presedintele Bashar.

Marea Britanie pune in practica cea mai ampla reforma a statului providential de la al Doilea Razboi Mondial, denuntata insa de ONG-uri si de Biserica

Revizuirea ajutoarelor pentru locuinta, plafonarea la 1% pe an a cresterii prestatiilor sociale, inasprirea legislatiei privind alocatiile pentru handicapati: Marea Britanie pune in practica, in plina austeritate, o reforma profunda a statului providential, dar costul este suportat de cele mai vulnerabile persoane, denunta asociatiile si Biserica, citate de AFP.

Marea Britanie a oprit un atac cibernetic lansat de China, ce viza secretele celui mai sofisticat avion de razboi

Spionii cibernetici din China au fost descoperiti in timp ce incercau sa obtina secrete despre cel mai sofisticat avion de lupta construit de Marea Britanie. Compania producatoare a angajat o echipa de tineri profesionisti care sa lupte impotriva atacurilor cibernetice, fiind raportate zeci de mii de interventii ilegale in fiecare saptamana.

Politicianul din Marea Britanie, suspectat de viol, a fost suspendat din functie

Vicepresedintele Camerei Comunelor din Marea Britanie, Nigel Evans, acuzat ca ar fi violat un barbat si agresat un altul, a fost suspendat din functie, luni, potrivit unui purtator de cuvant parlamentar citat de.

Statele Unite si Marea Britanie vor intensifica presiunile asupra regimului Bashar al-Assad

Presedintele Barack Obama a afirmat, luni, ca Statele Unite si Marea Britanie isi vor intensifica presiunile impotriva regimului Bashar al-Assad, sperand ca liderul Siriei va renunta la putere, potrivit.

Prima drona de pasageri a fost testata in Marea Britanie

In Marea Britanie au avut loc primele teste ale unui avion de pasageri, care a fost manevrat fara a se apela la echipajul de la bord si. Acesta a fost ghidat numai de semnalele serviciilor terestre. Avionul British.

Ministrul Educatiei Michael Gove considera ca Marea Britanie ar trebui sa parasesca UE, dar nu inainte de viitoarele alegeri

Ministrul Educatiei din Marea Britanie, Michael Gove, spune ca isi doreste ca tara sa sa paraseasca Uniunea Europeana UE), dar nu este bine ca o asemenea decizie sa fie luata prea curand. in Regatul Unit are loc de mai multe luni o dezbatere pe tema aceasta, care ar putea duce chiar la un referendum, iar rezultatul s-ar putea sa nu fie in favoarea Uniunii Europene.

Dacia si-a marit cota de piata in Marea Britanie

Dacia si-a marit cota de piata in Marea Britanie la 0,52% in primele patru luni, de la 0,33% la sfarsitul primului trimestru. Constructorul auto a reusit sa inmatriculeze in aceasta perioada 3. 994 autoturisme, plasandu-se astfel pe pozitia 20 din 38 de marci, potrivit Societatii Producatorilor si Traderilor de Automobile din aceasta tara, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )