Libnet.ro
UNICEF

09:15

Franta: Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta: Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta

Update 12:35: Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier in Franta, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia L'Express, potrivit Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: Cinci romani un murit intr-un accident rutier

Cinci barbati romani au murit, astazi de dimineata, in regiunea Gironde sud-vestul Frantei), in urma unui accident rutier intre un autoturism si un camion de mare tonaj, conform surselor de presa franceze.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde

Cinci romani au decedat, sambata dimineata, in Franta, fiind implicati intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul tarii. Potrivit France Presse, in accident au fost implicate un autoturism.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde. MAE confirma decesul celor cinci cetateni

UPDATE 12:39 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat moartea celor cinci romani, implicati intr-un accident rutier produs sambata in Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu.

Patru romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Patru romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier din Franta

Cinci barbati de nationalitate romana au murit sambata dimineata intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, rela.

UPDATE Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta. Masina lor a fost lovita de un camion

Patru cetateni romani si un algerian au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux, anunta autoritatile franceze, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde). Anterior, surse citate de presa franceza anuntau moartea a cinci cetateni romani in accident.

ACCIDENT GRAV: Patru romani au MURIT in Franta.

Patru cetateni romani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde), transmite Mediafax. Autoturismul cu care se deplasau cei cinci romani a intrat in coliziune cu un camion, relateaza ziarul Le Point, in editia online. Potrivit primelor elemente ale anchetei, un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a .

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: masina victimelor s-a izbit de un camion

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii s-a izbit de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Patru romani si un algerian au murit in Franta, intr-un accident rutier

Patru cetateni romani si un algerian au murit in accidentul rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, anunta autoritatile franceze, citate de publicatia L039;Express. Amterior, ziarul Le Point, anuntase in editia online, ca in acest accident.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )