Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fratele superstarului de la Barcelona Lionel Messi a fost arestat si risca sase ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Fratele superstarului de la Barcelona Lionel Messi a fost arestat si risca sase ani de inchisoare

Sunt probleme in familia superstarului de la Barcelona Lionel Messi, al carui frate a fost arestat pentru port ilegal de arma si risca sase ani de inchisoare . continuă pe România Liberă

Veste cumplita pentru Lionel Messi: Fratele sau a fost arestat dupa ce in barca sa au fost gasite urme de sange si o arma

Probleme de familie pentru superstarul de la FC Barcelona, Lionel Messi. Fratele sau a fost arestat in Argentina pentru port ilegal de arma si risca sase ani de inchisoare. Mathias Messi a fost.

Un pasager al unui autobuz a fost ARESTAT pentru ca ii miroseau ingrozitor ciorapii (FOTO)

Un incident mai putin obisnuit a avut loc de curand intr-un autobuz care transporta linistit pasageri. Unul dintre acestia a fost arestat pentru ca-i miroseau prea tare sosetele, iar ceilalti oameni di.

Petrica Mitu Stoian a fost ARESTAT! Cantaretul de muzica populara a ...

Petrica Mitu Stoian a fost arestat. Cantaretul de muzica populara a trecut prin momente de groaza in urma cu mai multi ani. El a povestit ca in perioada in care isi.

Principalul suspect in cazul triplei crime din Satu Mare a fost arestat pentru omor calificat

Principalul suspect in cazul triplei crime din Satu Mare Razvan Rentea, a fost arestat pentru 30 de zile, pentru omor calificat. Judecatorii Tribunalului Satu Mare au admis propunerea de arestare a.

Fratele lui Lionel Messi, dat in urmarire de politie! Au fost gasite pete de sange si o arma in barca lui. Explicatiile incredibile ale lui Matias

Fratele starului de la FC Barcelona, este cautat de politisti pentru audieri, dupa ce in barca lui au fost gasite o arma si sange peste tot. in varsta de 35 de ani, Matias Messi a.

Pasagerul unui autobuz a fost arestat. Motivul este incredibil

Politia din India a anuntat ca a arestat un barbat din cauza sosetelor sale murdare. Acest lucru a provocat o disputa intre el si pasagerii colegi dintr-un autobuz. Ei au declarat pentru BBC ca au depus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )