Libnet.ro
UNICEF

01:05

FRAUDE INFORMATICE: Perchezitii in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Germania si Italia. ...

România Liberă România Liberă,
FRAUDE INFORMATICE: Perchezitii in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Germania si Italia. ...

Procurorii DIICOT si autoritatile germane si italiene fac, miercuri, simultan, 32 de perchezitii in Bucuresti, Constanta si Ploiesti, precum si in Germania si Italia, intr-un caz de fraude informatice. Membrii gruparii au fost ajutati de un agent de la Serviciul de Investigatii Criminale Sector 6. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Structura Centrala, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere . continuă pe România Liberă

FRAUDE prin eBay: Perchezitii in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Germania si Italia. ...

Membrii gruparii suspectate de fraude informatice au produs un prejudiciu de un milion de euro, dupa ce, cu carduri false, au retras bani din bancomate din Germania, Italia si Olanda, au facut cumparaturi in magazine din Bulgaria si Belgia si au vandut fictiv prin internet ceasuri si bijuterii, scrie Mediafax. Grupul infractional organizat era format din 29 de persoane, domiciliate in Bucuresti, in judetele Brasov, Prahova, Olt si Constanta, dar si in Italia si Germania, impotriva .

Retea transfrontaliera specializata in fraude informatice, destructurata de DIICOT: 32 de perchezitii au avut loc in Romania, Germania si Italia

Procurorii DIICOT au destructurat o retea transfrontaliera specializata in fraude informatice, formata din 29 de persoane, in urma a 32 de perchezitii efectuate miercuri dimineata in Bucuresti, Constanta si.

O retea suspecta pentru fraude informatice pe E-Bay, destructurata de DIICOT: Prejudiciul ajunge la 1 milion de euro

29 de romani au fost audiati, miercuri, la sediul central al DIICOT, fiind suspectati de Secret Service pentru fraude informatice, prin intermediul site-ului de licitatii E-Bay. Prejudiciile se ridica la aproape un .

O retea de infractori specializati in fraude informatice a fost destructurata in Capitala

Procurorii Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) si politistii din Capitala au destructurat un grup infractional specializat in fraude informatice, relateaza sursele de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )