Libnet.ro
UNICEF

07:45

O furtuna puternica a facut prapad in nordul Moldovei. Mai multe drumuri au fost blocate de copacii rupti

Adevărul Adevărul,
O furtuna puternica a facut prapad in nordul Moldovei. Mai multe drumuri au fost blocate de copacii rupti

O furtuna puternica a lovit judetul Botosani. in numai 30 de minute vantul puternic a smuls acoperisul unor anexe gospodaresti si a unei case. Totodata un copac s-a rupt si a blocat un drum national. in unele localitati a plouat cu gheata. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii in mai multe regiuni ale tarii

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 2 iulie,ora 12,00 2 Iulie, ora 23,00. Ploi torentiale, vijelii, acumularea unor.

Cum arata azi gemenele Cheeky Girls, dupa mai multe operatii estetice. GALERIE FOTO

Gemenele Cheeky Girls au devenit celebre in Marea Britanie, in 2002, dupa ce si-au facut aparitia la o emisiune de talente. Nu dupa mult timp, cele doua au decis sa se retraga din lumea showbiz-ului. Acum, ajunse la o varsta, au povestit, in emisiunea Loose Women de la ITV, toate intamplarile din perioada care le-a .

Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda in primele sase luni ale anului

Autoritatile romane au impiedicat in prima jumatate a anului intrarea in tara a peste 78 de milioane de tigarete de contrabanda, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 de milioane, conform datelor centralizate de catre platforma stopcontrabanda. ro si transmise marti.

IN PRIMELE 6 LUNI ALE ANULUI 2019 FATA DE 2018: Autoritatile au capturat de doua ori mai multe tigarete de contrabanda

Autoritatile romane au impiedicat, in prima jumatate a anului 2019, peste 78 milioane de tigarete de contrabanda sa ajunga pe piata din tara noastra, de aproape doua ori mai multe decat in primul semestru al anului trecut, cand au fost capturate aproape 40 milioane, conform datelor centralizate de catre www. stopcontrabanda. ro.

Domeniile in care se fac cele mai multe angajari

Cele mai cautate joburi in luna iunie au fost in domenii precum financiar-contabilitate, transport, inginerie si Business Process Outsourcing BPO). Tot in luna iunie, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 5%, comparativ cu luna mai a acestui an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )