Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriel Cotabita care este starea lui in prezent

ADPM ADPM,
Gabriel Cotabita care este starea lui in prezent

Gabriel Cotabita prezinta o evolutie uimitoare inspre bine. Desi este inca in spital si nu reuseste sa ii recunoasca pe cei care il viziteaza, artistul este capabil sa mearga si sa se hraneasca singur, progrese uimitoare si imbucuratoare. Iata care este situatia in prezent. continuă pe ADPM

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza.

iOS 8.3 vs iOS 9 beta Care este mai rapid? [VIDEO]

Cu cat ne apropiem mai mult de lansarea oficiala a noii versiuni de IOS, ne putem astepta la cat mai multe clipuri gen iOS 8. 3 vs iOS 9 beta. in cadrul WWDC 2015, cei de la Apple au anuntat noul iOS 9. Spre surprinderea audientei, respectiva versiune de firmware nu doar ca este compatibila cu [] iOS 8. 3 vs iOS 9 beta Care este mai rapid? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Judecatoarea Georgeta Barbalata, condamnata la 4 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzata de favorizarea infractorului

Judecatoarea Georgeta Barbalata a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzata de favorizarea infractorului, scrie EVZ. Fiind suspendata din functie, Georgeta.

Care este parerea Samsung despre utilizatorii de bete selfie [VIDEO]

In incercarea de a-si promova cele mai bune telefoane, cei de la Samsung au facut o remarca interesanta cu privire la utilizatorii de selfie stick-uri. Selfie-urile sunt mult mai vechi decat multi dintre noi am fi crezut. Cu aproape o suta de ani inaintea lansarii modelului Simon produs de IBM si cu peste un secol inaintea [] Care este parerea Samsung despre utilizatorii de bete selfie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Caru' cu vedete: 8 lucruri ciudate care se intampla in conacul Playboy; Ultima fenta a Briliantului il costa 1.000.000 euro; Gabriel Cotabita va trece printr-un proces complex de recuperare

Natalie Portman a amanat filmarile pentru noul sau film! Una dintre cele mai populare actrite de la Hollywood, Natalie Portman, a reusit sa impiedice startul filmarilor pentru cel mai nou film al sau, deoarece isi dorea ca acesta sa fie regizat de. Madalina Ghenea - La plimbare prin Sicilia intr-o fabuloasa rochie rosie Valentina Vidrascu. Madalina Ghenea continua seria aparitiilor de efect, romanca aflandu-se in aceste zile la Taormina, oras din Sicilia, in care se desfasoara un.

17 intrebari utile despre chirurgia obezitatii: ce se poate manca dupa operatia de micsorare a stomacului, in cat timp slabesti si care este riscul de ingrasare?

Dr. Gabriel Matei, medic specialist chirurgie generala, competenta chirurgie laparoscopica, raspunde la cele mai frecvente intrebari despre chirurgia obezitatii. In ce consta operatia de micsorare a stomacului, care sunt avantajele acesteia, pot avea un copil dupa interventia chirurgicala bariatrica si ce medicamente trebuie evitate sunt printre cele 17 intrebari la care Dr. Gabriel Matei ofera raspunsul.

Ar trebui sa mancam unt? Care este parerea specialistilor

Untul este unul dintre alimentele care pot transforma o masa banala intr-o opera de arta. Cu toate acestea, in ultimele decenii, a fost acuzat ca favorizeaza aparitia obezitatii sau a bolilor de inima. In acele vremuri, untul primea de la nutritionisti verdictul ferm: NU. Specialistii au cantarit subiectul si au raspuns la intrebarea Ar trebui sa mancam unt sau ar fi de preferat sa il evitam?.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )