Libnet.ro
UNICEF

09:01

Gabriel Oprea, la aniversarea primului Regiment de Garda: Simpla dumneavoastra prezenta emana patriotism si mandrie nationala. Va multumim! (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Oprea, la aniversarea primului Regiment de Garda: Simpla dumneavoastra prezenta emana patriotism si mandrie nationala. Va multumim! (VIDEO)

Premierul interimar, Gabriel Oprea, a participat miercuri dimineata la aniversarea a 155 de ani de la infiintarea primului regiment de garda. Cu aceasta ocazie a sustinut un discurs in care le-a multumit. continuă pe B1

Mircea Dusa, la aniversarea primului Regiment de Garda: Voi emite ordinele pentru a ridica rangul unitatii de la Regiment la cel de Brigada militara (VIDEO)

Ministrul Apararii Nationale a participat la activitatile intreprinse cu ocazia aniversarii a 155 de la infiintarea Regimentului 30 Garda Mihai Viteazu. Prin ordonanta domnitorului cuza se infiinta.

Gabriel Oprea participa miercuri la evenimentele organizate cu ocazia aniversarii a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna

Premierul interimar Gabriel Oprea va participa miercuri la manifestarile dedicate aniversarii a 155 de ani de la infiintarea primei unitati de garda din Armata Romana moderna, informeaza Guvernul Romaniei.

Presedintele Iohannis l-a numit pe Gabriel Oprea prim-ministru. Vezi ceremonia de la Regimentul 30 Garda

Presedintele Klaus Iohannis i s-a adresat astazi lui Gabriel Oprea cu formula domnule prim-ministru fara a adauga precizarea interimar.

EXCLUSIV Gabriel Oprea, primul autor de plagiat muncit cu copy paste, cut si alte metode

Teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea, sustinuta in anul 2000 la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, contine o serie de elemente pe care comunitatea academica le include in categoria plagiatului. Calupuri intregi de text sunt preluate ad litteram din lucrarile altor autori, lucrarea fiind in esenta un mixt de paragrafe amalgamate, fara a contine o introducere sau concluzii proprii. De altfel, Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti a primit inca din data de 26 iunie 2015 o sesizare cu privire la teza de doctorat a lui Gabriel Oprea, care nu este legata numai de plagiat, ci sunt sesizate si alte aspecte, potrivit surselor HotNews. ro. Gabriel Oprea n-a putut fi contactat, insa un purtator de cuvant de la ministerul de interne ne-a transmis ca acesta nu mai are nimic de adaugat fata de cele spuse in comunicatul dat publicitatii ieri. Dupa ce HotNews. ro a scris ca exista o sesizare de plagiat pe numele sau la Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti, Oprea a transmis, printr-un comunicat, ca este un om corect, ca respecta si a respectat legile tarii, si ca primit de la Ministerul Educatiei in urma cu o saptamana atestarea fiecarei etape din parcursul sau academic, dar nu a raspuns punctual acuzatiilor de plagiat.

Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, duminica seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, ca nu isi doreste sa fie prim ministru al Romaniei. Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tata, tata a fost militar. Am facut scoala de ofiteri, am vrut sa ajung militar, am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu - securitate nationala - si imi doresc sa imi fac treaba bine. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala, am muncit mult pentru functia asta, a afirmat Gabriel Oprea.

Gabriel Oprea, despre semnarea acordului cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania: Politica trebuie sa fie despre principii

UNPR a semnat luni un acord de colaborare cu Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania. Gabriel Oprea a declarat, la sediul UNPR, ca am semnat acest acord de colaborare, mai ales ca UNPR si FNPR suntem.

Decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite a fost contrasemnat de Gabriel Oprea

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat, duminica seara, ca a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador in Statele Unite ale Americii si ca informatii pe aceasta tema urmeaza sa fie comunicate de catre Presedintie. Maior este un om care si-a facut datoria fata de tara iar acum va fi ambasador - oricum lui ii placea sa i se spuna ambasador - si cred ca ne va reprezenta cu cinste in Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul, a spus Oprea la B1 Tv.

Gabriel Oprea, suspect de plagiat si ca a obtinut doctoratul inainte de termen

Comisia de Etica a Facultatii Bucuresti examineaza probe care ar putea demonstra ca teza de doctorat a lui Gabriel Oprea este un plagiat. De asemenea, premierul interimar este banuit ca ar fi obtinut titlul academic fara a urma toate etapele.

Ce spune Gabriel Oprea despre acuzatiile de PLAGIAT care i s-au adus

Gabriel Oprea, premierul intemar al Romaniei, sustine ca acuzatiile de plagiat care i se aduc sunt neadevarate, sustinand ca este un om corect iar cel care a facut plangerea este principala sursa de zvonuri si minciuni indreptate impotriva sa.

Sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea

O sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea a fost depusa la Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, au declarat surse citate de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )