Libnet.ro
UNICEF

13:45

Gabriela Firea a anuntat cine este noul manager al Spitalului Colentina

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea a anuntat cine este noul manager al Spitalului Colentina

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi cine este noul manager interimar al Spitalului Colentina. Este vorba de Mircea Laza, care a detinut functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Deva. Stire in curs de ac . continuă pe România Liberă

Cine este noul sef al ANTITERORISMULUI din Romania. Ordinul a fost semnat de seful SRI (VIDEO)

Colonelul Dorin Dodo Radulescu este noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Adjunctul sau va fi colonelul Margarit, fost comandant al.

Cine este noul sef al antiterorismului din Romania

Prin ordin al Directorului SRI Eduard Hellvig a fost numit noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin Dodo.

Criza de la Spitalul Colentina. Calin Laza, noul manager interimar al unitatii medicale. De unde vine acesta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, joi, ca manager interimar al Spitalului Colentina va fi Calin Laza, care a detinut functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Deva. Acesta este inginer. El a terminat Institutul Politehnic Bucuresti.

Mircea Laza, noul manager interimar al Spitalului Colentina

Mircea Laza este noul manager interimar al Spitalului Colentina, potrivit anuntului facut de Gabriela Firea, potrivit Agerpres. Mircea Laza a detinut pana acum functia de manager al Spitalului Judetean de.

Managerul Spitalului Colentina si-a dat demisia. Primarul Gabriela Firea anunta joi cine va ocupa interimar acest post

Managerul interimar al Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, si-a dat demisia, a anuntat, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a mers la aceasta unitate medicala in urma scandalului creat dupa demisia.

Incepe scoala, incepe haosul din trafic in Bucuresti. Revolutia promisa de Gabriela Firea a ramas doar o promisiune

Peste cateva zile incepe noul an scolar, eveniment ce coincide pentru bucuresteni cu revenirea haosului in trafic. Primarul Gabriela Firea a promis ca va face revolutie in trafic, insa masurile promise de edil intarzie sa se materializeze. Benzi unice si piste pentru biciclete nu a facut, parcari parkride nu a facut, autobuze, tramvaie si troleibuze noi nu au fost cumparate pana acum. Singurele lucruri notabile facute de Gabriela Firea in aceasta directie sunt finalizarea pasajului de la Piata Sudului, unde din cauza lucrarilor se formau cozi kilometrice, a tronsonului II din bd. Liviu Rebreanu, repararea sistemului de management al traficului, dar si infiintarea catorva linii interubane pentru preluarea navetistilor din Ilfov.

Gabriela Firea: Saptamana viitoare va fi inaugurata linia de tramvai de pe Soseaua Oltenitei. Linia 21 va beneficia in curand de un gard de protectie

Saptamana viitoare va fi inaugurata linia de tramvai de pe Soseaua Oltenitei, a anuntat joi, primarul Capitalei, Gabriela Firea. Primaria Capitalei a anuntat ca in cursul zilei de joi au loc probele tehnice in vederea punerii in functiune a tramvaielor pe Soseaua Oltenitei. In plus, edilul a declarat ca in curand linia de tramvai 21 va beneficia de un gard de protectie, dupa modelul liniei 41. Primarul a promis acest lucru inca din primavara si a anuntat ca va face lucrarile in iunie, in vacanta de vara, dar pana acum nu s-a facut nimic.

Primaria Bucuresti a finalizat licitatie pentru desemnarea unei firme care va face dezinsectia si deratizarea in Capitala. Gabriela Firea: In cateva zile vom semna contractul

Primaria Bucuresti a finalizat licitatia pentru desemnarea unei firme careva face dezinsectia si deratizarea in Capitala, a anuntat primarul Gabriela Firea, marti, la comandamentul pentru deschiderea anului scolar. Aceasta a declarat ca va semna contractul in urmatoarele zile, si chiar daca a trecut vara si nu se mai poate da de tantari, firma se va ocupa de sobolani. Primarul general nu a anuntat numele firmei nici valoarea contractului, insa potrivit anuntului de participare din SEAP, contractul ar urma sa se desfasoare pe o perioada de 18 luni.

Cum rezolva Gabriela Firea problema traficului din Capitala: va lansa un proiect prin care autobuzele RATB sa poata circula si pe linia de tramvai

Primarul Capitalei Gabriela Firea, a anuntat, joi, ca municipalitatea va lansa curand un proiect pentru decongestionarea traficului, prin care autobuzele RATB sa poata circula si pe linia de tramvai.

Gabriela Firea: Autobuzele vor putea circula pe liniile de tramvai, acolo unde structura acestora permite

Autobuzele vor putea circula pe liniile de tramvai, acolo unde structura acestora permite, a anuntat joi, primarul general Gabriela Firea. Proiectul va demara in acest an si liniile de tramvai vor avea statutul de benzi unice. Un astfel de proiect s-a incercat deja pe Sos. Iancului din Capitala, dar nu s-a concreetizat deoarece autobuzele nu incapeau in refugiile de tramvai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )