Libnet.ro
UNICEF

21:30

Gabriela Firea: Cifra de peste 3 la mia de locuitori nu este reala pentru ca este raportata la recensamantul de acum zece ani, cand in Bucuresti era o populatie de 2,2 milioane de locuitori (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Cifra de peste 3 la mia de locuitori nu este reala pentru ca este raportata la recensamantul de acum zece ani, cand in Bucuresti era o populatie de 2,2 milioane de locuitori (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca incidele de peste 3 cazuri de infectare cu coronavirus la mia de locuitori, raportat pentru. continuă pe B1

Gabriela Firea: E bine ca, in sfarsit, rezultatele mandatului meu sunt puse in evidenta chiar de actualul primar

Fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea afirma ca vizita facuta duminica de actualul edil, Nicusor Dan, impreuna cu premierul Ludovic Orban, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIF) a scos in evidenta rezultatele mandatului trecut, cand au fost achizitionate peste o suta de autospeciale pentru SABIF.

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro.

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea.

GABRIELA FIREA: PSD il va chema in Parlament pe premierul Orban pentru un raport privind bugetul pe anul viitor

PSD a decis sa il cheme in Parlament pe premierul Ludovic Orban pentru a prezenta un raport privind bugetul pe anul viitor, a anuntat astazi prim-vicepresedintele partidului, Gabriela Firea, mentionand ca nu intelege de ce Guvernul nu a publicat in transparenta decizionala acest proiect.

Gabriela Firea, despre lipsa unei dezbateri intre candidati inainte de alegerile locale: Nicusor Dan nu si-a dorit o intalnire cu mine pentru ca ar fi avut de pierdut (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut duminica seara, la mai bine de o luna de la alegerile locale din 27 septembrie, ca in timpul campanieie electorale nu a avut loc o dezbatere intre ea si.

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

Vindea Mr Pink, bautura iubitului Monicai Gabor, iar acum a primit 2 milioane de euro de la Gabriela Firea

Situatie incredibila la Primaria Capitalei. Compania care vindea Mr Pink, celebra bautura a iubitului Monicai Gabor, tocmai a primit un contract de 2 milioane de euro de la Gabriela Firea. Contract de milioane de euro, fara licitatie, primit de la Firea in urma cu cativa ani, compania Eco Green Light se afla in pragul falimentului .

Gabriela Firea: Alo, Guvernul! Multa impostura, multa incompetenta!

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, solicita Guvernului sa redeschida scolile din Capitala, sa testeze elevii si profesorii, iar acolo unde sunt focare, acestea sa fie izolate. Firea sustine ca a lasat stocuri la Primaria Capitalei pentru testarea proferorilor si elevilor, dar scolile raman inchise pentru a acoperi incompetenta guvernantilor.

Gabriela Firea: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti.

Gabriela Firea: Am luat decizia sa fie chemat la raport in Parlament chiar premierul Ludovic Orban Daca nu are nimic de ascuns, de ce nu este anuntat public bugetul pe anul viitor (VIDEO)

Gabriela Firea si PSD cer Executivului sa prezinte public bugetul pentru anul 2021, dupa cum a precizat fostul primar al Capitalei, intr-o conferinta de presa, in cursul zilei de joi, dupaConsiliul.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )