Libnet.ro
UNICEF

06:30

Gabriela Firea: Pasajul de la Piata Sudului va fi inaugurat de Craciun

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea: Pasajul de la Piata Sudului va fi inaugurat de Craciun

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca se va duce des pe santierul de la Piata Sudului, pentru a urmari evolutia lucrarilor de constructie a pasajului. continuă pe România Liberă

Razvan Sava: Pasajul Piata Sudului e realizat in proportie de 80%, lucrarile se pot finaliza in 30 iunie

Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, a declarat ca lucrarile la pasajul de la Piata Sudului sunt realizate in proportie de 80% si se pot finaliza pana la 30 iunie, insa noul primar general, Gabriel Firea, trebuie sa puna presiune pe.

Firea: Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun

Primarul ales al Primariei Capitalei, Gabriela Firea, a anuntata ca a primit asigurari ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, desi inaugurarea trebuia sa aiba loc la finalul anului trecut.

Veste buna de pe santierul Pasajului Piata Sudului! Gabriela Firea: Am primit asigurari ca, de Craciun, Pasajul Sudului va fi finalizat

Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, spune ca se va implica astfel incat, de Craciun, pasajul de la Piata Sudului sa fie finalizat. Ca primar general ales am facut o prima vizita la.

Gabriela Firea asigura ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun. Cum se intampla in multe situatii de acest gen, lipsa comunicarii e sursa tuturor problemelor

Primarul ales al Primariei Capitalei, Gabriela Firea, a anuntata ca a primit asigurari ca Pasajul Sudului va fi finalizat de Craciun, cu toate ca inaugurarea trebuia sa aiba loc la finalul anului trecut,.

Ce avere are Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, detine doua terenuri forestiere in localitatea pastorita de sotul sau, Florentin Pandele - Voluntari Ilfov). De asemenea, are in proprietate un autoturism Me.

Gabriela Firea impune conditii asupra proiectului transportului gratuit la suprafata. intre ce ore se va putea merge cu RATB-ul fara a plati

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, revine cu precizari pe tema transportului gratuit la suprafata in Bucuresti, spunand ca aceasta masura se va aplica, pentru inceput,.

Gabriela Firea nu renunta la plan: Voi demonstra ca poate sa existe si gratuitate

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a reafirmat joi ca va demonstra, printr-un plan concret, ca pot exista si gratuitate si autobuze mai multe in trafic si modernizate, adaugand ca nu va intra in polemica pe aceste teme cu reprezentantii altor partide politice.

Gabriela Firea: Voi demonstra ca pot exista si gratuitate si autobuze mai multe in trafic

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a reafirmat joi ca va demonstra, printr-un plan concret, ca pot exista si gratuitate si autobuze mai multe in trafic si modernizate, adaugand ca nu va intra in polemica pe aceste teme cu reprezentantii altor partide politice, informeaza Agerpres.

Gabriela Firea despre situatia de la RADET: Au fost inchise in acelasi timp pentru revizie CET Sud si CET Grozavesti. Nu vreau sa ma gandesc la actiuni neortodoxe

Primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca doua cartiere mari din Bucuresti au ramas fara apa calda din cauza ca doua CET-uri mari au fost inchise pentru revizie in acelasi timp, respectiv CET Sud si CET Grozavesti. Aceasta a cerut ELCEN sa faca revizia la un singur CET si sa ridice poprirea de pe conturile RADET astfel incat regia sa poata face reparatiile necesare la retea.

ANALIZA Gabriela Firea promite transport public gratuit in Bucuresti. Cum se traduce in bani aceasta promisiune si cat ii costa de fapt pe bucuresteni aceasta gratuitate

Gabriela Firea a declarat recent ca s-a analizat optiunea ca transportul cu RATB sa fie gratuit si ca este realizabil din punct de vedere economic. Am vorbit cu specialisti si am facut un calcul de oportunitate si am decis ca se poate face. E un plan economic ce poate fi aplicat. Proiectul este fezabil mai ales daca RATB isi va acoperi din cheltuieli vanzand in strainatate tramvaie fabricate in Romania, a mai spus primarul Capitalei la B1 Tv. Cum se traduce in bani aceasta promisiune, in conditiile in care pretul biletelor RATB e printre cele mai mici din tara, si cat ii costa de fapt pe bucuresteni aceasta gratuitate?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )