Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala... Galei la Opera din Iasi

Adevărul Adevărul,
Gala... Galei la Opera din Iasi

Dupa succesul deosebit al primei Gale a Premiilor Operelor Nationale, desfasurata la inceput de iunie, Opera din Iasi a avut inspirata idee de a incheia stagiunea cu o alta Gala, dar in prelungirea celei dintai, invitand in concert laureati sau nominalizati, astfel incat publicul sa-i poata asculta pe cei desemnati ca fiind cei mai buni solisti in 2013 . continuă pe Adevărul

Gala extraordinara pentru inchiderea stagiunii la Opera Nationala Iasi

Duminica, 30 iunie, de la ora 18. 30, in Sala Mare a Teatrului National Iasi, va avea loc Gala extraordinara de Opera pentru inchiderea stagiunii 2012-2013 a Operei Nationale din Iasi.

Scandalul de la Opera din Iasi: Ministrul Culturii ii ia apararea lui Beatrice Rancea

Managerul operei iesene a ajuns inger si demon in cadrul institutiei pe care o conduce, dupa ce un sindicat minoritar s-a razvratit si i-a cerut demisia iar celalalt a ridicat-o in slavi.

Marea Schisma de la Opera din Iasi. Cel de-al doilea sindicat al institutiei o ridica in slavi pe Beatrice Rancea

Dupa ce joi, 27 iunie, Sindicatul Artistilor Operei Nationale Romane Iasi a inaintat o scrisoare deschisa Ministrului Culturii, Daniel Barbu, in care blama vehement activitatea managerului Beatrice Rancea, cel de-al doilea sindicat al institutiei a reactionat. Sindicatul Operei Nationale Romane Iasi a formulat de asemenea o scrisoare deschisa ministrului in care o ridica in slavi pe Rancea.

Socant: Un barbat si-a smuls parti din penis dupa ce a consumat ciuperci halucinogene

Un barbat de 41 de ani din Ohio a ajuns in stare grava la spital dupa ce si-a rupt o parte din penis in timp ce era drogat. Barbatul a fost gasit de un echipaj de politie care raspunsese unei alarme de furt, la.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )