Libnet.ro
UNICEF

08:46

GALERIE FOTO: Si oamenii mari au fost odata mici.

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO: Si oamenii mari au fost odata mici.

Marile personalitati si-au pastrat albumele foto cu imagini din tinerete. Cine este baietelul simpatic cu pantalonasi cu bretele? Nimeni altul decat actualul premier britanic, David Cameron. Dar tanara care zambeste timid in fata camerei? Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO Proteste la Bucuresti fata noul Cod Penal: Manifestantii s-au ciocnit cu jandarmii.

Aproximativ 2. 000 de oameni au protestat duminica in Bucuresti impotriva noului Cod Penal, a proiectului Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist. Manifestatia a fost initiata pe pagina de Facebook Uniti Salvam si a inceput la ora 16. Dupa ce au rupt cordonul Jandarmilor, in Piata Universitatii, protestatarii au vrut sa mearga in Piata Victroiei, pe Bulevardul Magheru. Jandarmii i-au impiedicat si au avut loc mai multe incidente. Citeste si: Incidente in Piata Victoriei.

GALERIE FOTO: 150 de colindatorii au trecut pe la Dacia

Prescolari, scolari si cadre didactice de la unitati scolare din Mioveni, Racovita si Colibasi a venit la colindat, joi, la Automobile Dacia. in rolul de gazde primitoare s-au aflat directorul Uzinei Mecanica si Sasiuri Dacia, Philippe Nottez, si directorul de fabricatie al Uzinei Vehicule Dacia, Alexandru Giurgescu. Oaspete de onoare a fost chiar Mos Craciun.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )