Libnet.ro
UNICEF

13:00

GapMinder, finantare de 200 mii euro pentru cinci start-up-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GapMinder, finantare de 200 mii euro pentru cinci start-up-uri

Sapte dintre start-up-urile din a doua serie a programului de accelerare Techcelerator au marcat, ieri, finalizarea acestuia printr-o sesiune de pitching in fata publicului larg si a unor noi potentiali investitori locali. continuă pe Ziarul Bursa

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghdul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

Fonduri europene 2019: S-a anuntat cnd se deschid cei 200 milioane Euro pentru irigatii. Ghidul oficial

Statul a anuntat, in sfarsit, data la care spune ca va deschide linia de fonduri europene in valoare totala de 200 de milioane de euro pentru fermierii grupati in organizatii de utilizatori de apa in agricultura, care vor sa investeasca in instalatii de irigatii. Aceasta este a doua oara cand autoritatile anunta deschiderea liniei de finantare pe anul 2019, dupa ce au amanat sesiunea o data.

5 startup-uri romnesti primesc o finantare de 200.000 euro

Cinci startup-uri au obtinut investitii de 25. 000, respectiv 75. 000 de euro de la fondul de investitii GapMinder, cofinantat prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, dupa participarea la programul de accelerare Techcelerator.

Trei mari retaileri si patru furnizori au fost amendati cu 18,8 milioane de euro pentru fixarea preturilor n cadrul unor promotii

Consiliul Concurentei a amendat trei mari retaileri si patru furnizori ai acestora cu 87. 336 lei aproximativ 18,8 milioane de euro) pentru fixarea preturilor de revanzare de raft) in cadrul promotiilor desfasurate de retaileri, a anuntat joi autoritatea. Unul dintre retaileri si-a recunoscut fapta si a beneficiat de reducerea amenzii. Vezi in articol ce firme au fost amendate.

Leandro Paredes, noul jucator al lui PSG - Campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru mijlocasul argentinian

Paris Saint-Germain a anuntat, marti, transferul mijlocasului argentinian Leandro Daniel Paredes. Venit de la Zenit Sankt Petersburg, Paredes a semnat un contract valabil patru ani si jumatate, pana la 30 iunie 2023. Potrivit L'Equipe, campioana Frantei a platit 45 de milioane de euro pentru jucatorul in varsta de 24 de ani.

Strategie turistica in Israel. 200 de milioane de euro, bugetul anual al Ministerului Turismului. Ofera 1 milion de euro pentru agentiile din Romania

Ministerul Turismului din Israel are un buget anual de 200 de milioane de euro, bani prin care au de gand sa dezvolte un altfel de turism.

Audi anunta preturile pentru e-tron Charging Service: minim 8 euro pentru fiecare incarcare

Incarcarea unei masini electrice Audi prin propriul serviciu e-tron Charging Service va necesita un abonament lunar de minim 5 euro si o plata de cel putin 8 euro pentru fiecare incarcare.

SANCTIUNI DE 18,8 MILIOANE DE EURO PENTRU FIXAREA PRETURILOR Auchan, Cora, Carrefour si patru furnizori ai acestora amendati de Consiliul Concurentei

Cora: Ne rezervam dreptul de a contesta in instanta decizia de sanctionare Consiliul Concurentei a sanc-tionat sapte companii active pe piata comercializarii produselor alimentare din tara noastra 3 retaileri si 4 furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 87. 336 lei aproximativ 18,8 milioane euro), potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei.

UPDATE Dosarul Microsoft: Surse - Vanessa Youness ar fi cerut un milion euro pentru a interveni pe lnga Emil Boc, premier la acea vreme. Reactia primarului

Primarul Clujului, Emil Boc, ar fi demnitarul pe langa care ar fi promis ca intervine femeia de afaceri Vanessa Youness, trimisa in judecata de DNA in dosarul Microsoft pentru trafic de influenta, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Potrivit procurorilor DNA, Vanessa Youness ar fi cerut si primit mita un milion de euro de la un om de afaceri, promitand ca va interveni pe langa un inalt demnitar pentru aprobarea unor documente ce priveau licentele IT pentru produse utilizate de catre Ministerul Educatiei Nationale in scoli. Fostul premier Emil Boc spune ca asupra sa nu au fost facute interventii pentru aprobarea sau neaprobarea in Guvern a documentatiilor legate de licentele Microsoft, ca acestea si-au urmat parcursul legal, firesc, si au fost aprobate in conformitate cu prevederile legale, dupa procedurile prevazute de lege.

Primaria Capitalei a aprobat exproprieri de 20 de milioane de euro pentru largirea Prelungirii Ghencea

Proiectul de hotarare privind exproprierile necesare pentru continuarea investitiei de largire a arterei Prelungirea Ghencea, propus de primarul general, Gabriela Firea, a fost aprobat astazi in sedinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )