Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gata! Orban a facut anuntul: Programul teraselor se va prelungi pana la ora miezul noptii

Antena3 Antena3,
Gata! Orban a facut anuntul: Programul teraselor se va prelungi pana la ora miezul noptii

Vesti bune pentru toti cei care isi doreau sa petreaca mai mult timp in aer liber. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit cu o ora, respectiv vor fi inchise la ora 24. continuă pe Antena3

Programul teraselor se va prelungi pana la miezul noptii. Orban: Mi-am dat acordul

Premierul Ludovic Orban a anuntat voneri ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24. Guvernul va aproba vineri hotararea de prelungire a starii de alerta.

Ludovic Orban anunta ca programul teraselor va fi prelungit pana la orele 24.00

Premierul Ludovic Orban anunta ca autoritatile urmeaza sa ia decizia de a prelungi programul terasel.

Programul teraselor, prelungit pana la miezul noptii. Ludovic Orban: Mi-am dat acordul

Vineri, premierul Romaniei a anuntat adoparea unei noi masuri in cadrul starii de alerta. Este vorba despre prelungirea programului de functionare a teraselor, cu inca o ora. Am avut mai multe.

Ludovic Orban a facut anuntul acum: ce se intampla cu programul teraselor

Vineri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca programul teraselor va fi prelungit pana la ora 24:00. in plus, premierul a mai precizat ca in sedinta de Guvern de azi va fi adopttaa hotararea de prelungire a starii de alerta. Ce se intampla cu programul teraselor Ludovic Orban a mai spus insa ca a fost de .

DOCUMENTE Starea de alerta se prelungeste pentru 30 de zile O ora in plus la programul teraselor

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, nefiind introduse restrictii suplimentare fata de cele de pana acum. Singura modificare prevazuta este ca programul teraselor se prelungeste pana la ora 24. 00, iar ultima comanda se ia la ora 23.

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Premierul Ludovic Orban a facut anuntul (VIDEO)

UPDATE, 14 iulie, ora 21:15 Cabinetul condus de Ludovic Orban a transmisHotararea de Guvern nr. 668 din 14 august 2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16.

Primul caz de covid al unui animal din Romania. Legendarul antrenor a facut anuntul: I-a facut doua injectii

A aparut primul caz de coronavirus din Romania la animal! Nefericitul patruped este chiar cainele celebrului fost fotbalist Cornel Dinu. Fosta glorie a fotbalului romanesc a recunoscut totul in cadrul unei interventii telefonice la o emisiune de sport. Cornel Dinu a spus ca animalul sau de companie a avut covid Asadar cainele lui Cornel Dinu .

Veste magnifica pentru romanii cu credite la banca. BNR a facut anuntul

BNR a facut anuntul mult asteptat! Romanii care au credite la banca vor plati mai putini bani. Iata ce se intampla cu ratele. Anunt important pentru cei cu credite! Cei mai multi dintre romani au rate la banca. Indiferent ca au imprumutat bani pentru o casa, masina sau nevoi personale, acestia primesc o veste buna! .

Ianis Hagi, lovitura crunta. Scotienii au facut anuntul

Rangers s-a impus in meciul disputat miercuri seara cu St. Johnstone, insa Ianis Hagi nu a impresionat. Internationalul roman a fost integralist in trupa alcatuita de Steven Gerrard, dar a avut o evolutie stearsa pe toata durata meciului. Ianis Hagi a primit nota 4! Ca o consecinta, publicatia Scottish Sun i-a acordat nota 4. Cea .

Care este adevarul din spatele eliminarii Spaniei de pe lista tarilor galbene. Ministrul Sanatatii a facut anuntul

In cursul dimineatii de luni, pe lista actualizata de INSP, Spania era prezenta ca fiind una dintre tarile din Zona galbena, ceea ce presupunea ca toti cei care se intorc de aici, vor fi nevoiti sa stea in carantina pentru 14 zile. in seara aceleiasi zile, dupa sedinta CNSU, autoritatile au anuntat ca Spania a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )