Libnet.ro
UNICEF

11:30

GDC 2014. Sony a elaborat un sistem de realitate virtuala pentru PlayStation 4.

România Liberă România Liberă,
GDC 2014. Sony a elaborat un sistem de realitate virtuala pentru PlayStation 4.

Compania Sony Computer Entertainment SCE) a prezentat, miercuri, in cadrul Game Developers Conference 2014 un sistem de realitate virtuala pentru PlayStation 4, denumit Project Morpheus. Project Morpheus este cea mai noua inovatie adusa de SCE, care va genera noi experiente de divertisment digital, odata ce kiturile de dezvoltare ajung la producatorii de jocuri, a declarat Shuhei Yoshida, Presedintele SCE Worldwide Studios. Sistemul Project Morpheus se compune dintr-un . continuă pe România Liberă

Sony a anuntat un dispozitiv pentru realitate virtuala: Project Morpheus

Chiar daca pare similar cu cateva dispozitive anterioare create de Sony, acesta este Project Morpheus, un headset pentru realitate virtuala. Utilizatorii PlayStation 4 sau cei care stateau in dilema cand vine vorba de achizitia unei console next-gen, s-ar putea sa fie foarte interesati de cea mai noua lansare a celor de la Sony. in cadrul targului de gaming GDC 2014, japonezii au anuntat Project Morpheus, un headset in format prototip care, dupa spusele producatorilor, este rezultatul a trei ani de [].

Project Morpheus, realitatea virtuala soseste pe Sony PlayStation 4

Sony a prezentat astazi in cadrul Game Developers Conference 2014 Project Morpheus, un sistem de realitate virtuala pentru PlayStation 4. Acesta aduce aminte de Oculus Rift, dar este integrat cu dispozitivul de gaming de la Sony.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )