Libnet.ro
UNICEF

06:45

Generalul SRI Dumitru Dumbrava, cel care a inventat expresia campul tactic din justitie, trecut in rezerva

B1 B1,
Generalul SRI Dumitru Dumbrava, cel care a inventat expresia campul tactic din justitie, trecut in rezerva

Controversatul general SRI Dumitru Dumbrava ar fi fost trecut in rezerva! Acesta este unul din cei mai controversati oameni de la conducerea serviciului secret fiind considerat cel care se ocupa de legatura dintre. continuă pe B1

Generalul SRI Dumitru Dumbrava, trecut n rezerva, din 1 septembrie

Generalul SRI Dumitru Dumbrava va fi trecut in rezerva, incepand cu data de 1 septembrie 2018, potrivit unui decret semnat marti de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care generalii SRI Dumitru Dumbrava si Dan-Valentin Capsuna au fost trecuti in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere in rezerva a generalului Dumitru Dumbrava si decretul de inaintarein grad, la trecerea in rezerva, a generalului Dan Valentin.

Pensionare subita in SRI. Generalul Dumbrava, care a spus ca Justitia e camp tactic pentru SRI, a fost trecut in rezerva

Generalul SRI Dumitru Dumbrava - care a facut mai multe declaratii controversate privind justitia si colaborarea sistemului judiciar cu SRI - a fost trecut in rezerva incepand cu data de 1 septembrie, printr-un decret semnat marti de presedintele Klaus Iohannis.

Generalul Dumitru Dumbrava, trecut in rezerva. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, trecerea in rezerva incepand cu 1 septembrie a doi generali SRI, unul fiind Dumitru Dumbrava, iar celalalt Dan-Valentin Capsuna. Presedintele Romaniei,.

Punctul de intalnire. Dezvaluiri spectaculoase din SRI. Cum a scos din joc Hellvig campul tactic din justitie

Generalul SRI Dumitru Dumbrava a fost trecut in rezerva, decizia fiind semnata marti de directorul SRI, Eduard Hellvig. Informatia a fost prezentata de Radu Tudor, la Punctul de intalnire. in ultimele 12.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )