Libnet.ro
UNICEF

05:15

George Michael, mort din cauza unei supradoze de droguri? Iata noile suspiciuni ale politiei!

ADPM ADPM,
George Michael, mort din cauza unei supradoze de droguri? Iata noile suspiciuni ale politiei!

Se pare ca moartea lui George Michael nu a fost naturala, asa cum s-a prevazut intr-o declaratie initiala, iar politia suspecteaza acum ca artistul a murit din cauza unei supradoze de droguri. Decesul este investigat acum de ofiterii de la criminalistica, asta dupa ce rezultatele autopsiei de saptamana trecuta s-au dovedit a fi neconcludente. continuă pe ADPM

Statele Unite: Mii de pasageri blocati pe aeroporturi din cauza unei defectiuni a sistemului informatic al vamilor

Mii de pasageri au ramas blocati luni pe aeroporturile din Statele Unite din cauza unei defectiuni la nivel national a sistemului informatic al vamilor care a durat mai multe ore, au informat presa si autoritatile, potrivit AFP.

Unitatea 1 de la Cernavoda DECONECTATA din cauza vremii nefavorabile

Unitatea 1 a CNE Cernavoda a fost deconectata vineri, la ora 8:25, de la Sistemul Energetic National, din cauza unei perturbatii aparute din cauza vremii nefavorabile. Aceasta perturbatie aparuta din.

ALERTA! CFR Calatori anuleaza zeci de curse din cauza vremii nefavorabile!

CRF Calatori anuleaza 73 de trenuri Regio si InterRegio din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Trenurile circulau pe rute din sud-est-ul tarii Astazi, incepand cu ora 15:00, s-a reluat.

Paula Chirila, LA UN PAS DE ACCIDENT din cauza viscolului! Vedeta este iNGROZITA

Paula Chirila era cat pe ce sa nu ajunga la emisiunea pe care o modereaza din cauza conditiilor meteo. Prezentatoarea a marturisit ca fost in aceasta dimineata la un pas de a face accident,.

Bucuresti: Circulatia BLOCATA din cauza copacilor DOBORATI DE VISCOL peste masini

Circulatia a fost blocata pe mai multe linii de tramvai din Bucuresti din cauza unor defectiuni dupa ce cativa copaci au fost doborati de viscol peste masini sau pe drum, informeaza.

Mii de romani, FARA CURENT ELECTRIC din cauza viscolului

Peste 15. 000 de abonati din mai multe localitati ale judetului Constanta au ramas, vineri dimineata, fara curent electric, din cauza viscolului, multi dintre ei neavand nici apa dupa ce statiile de.

Vremea rea pune stapanire pe Romania. Centrul INFOTRAFIC: Ce drumuri sunt inchise din cauza zapezii abundente

Centrul Infotrafic al Politiei Romanie informeaza ca, vineri dimineata, la ora 08. 45, erau inchise, din cauza zapezii si a viscolului, mai multe drumuri din tara.

Autostrada Soarelui, iNCHISA din cauza conditiilor METEO. CE ALTE DRUMURI SUNT BLOCATE iN ACEST MOMENT iN TARA

Politia Romana anunta ca mai multe sectoare de drumuri nationale sunt inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile, printre care si Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta, informeaza.

Bucatarul Jamie Oliver va inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza impactului Brexit

Celebrul bucatar si sustinator al unei alimentatii sanatoase Jamie Oliver intentioneaza sa inchida sase dintre restaurantele sale cu specific italian din Marea Britanie, din cauza deprecierii lirei sterline provocate de Brexit, care a urcat costurile localurilor, relateaza Bloomberg, citat de News,ro.

Jamie Oliver va inchide sase restaurante din Marea Britanie din cauza impactului Brexit

Cunoscutul bucatar si sustinator al alimentatiei sanatoase, Jamie Oliver, planuieste sa inchida sase dintre restaurantele sale cu specific italian din Regatul Unit, din cauza deprecierii lirei sterline provocate de Brexit, care a urcat costurile localurilor, aflate deja in lipsa de clienti, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )