Libnet.ro
UNICEF

16:30

George Scripcaru si-a depus candidatura la Primaria Brasov

Adevărul Adevărul,
George Scripcaru si-a depus candidatura la Primaria Brasov

Primarul George Scripcarusi-a depus dosarul ca independent, in cursa pentru Primaria Brasov. A facut-o discret, duminica, 24 aprilie 2016, in jurul orei 11. 30, au anuntat surse din Biroul electoral Municipal. continuă pe Adevărul

George Scripcaru, actualul primar al Brasovului trimis in judecata de DNA pentru luare de mita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat

George Scripcaru, aflat la cel de-al treilea mandat de primar al Brasovului, si-a depus candidatura, duminica, pentru un nou mandat. Scipcaru va candida pentru prima data ca independent, si nu din partea PDL, anunta Mediafax. George Scripcaru a fost trimis in judecata, sub control judiciar, in luna februarie de procurorii DNA Brasov. El este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Alexandru Nazare si-a depus candidatura din partea PNL in cursa pentru sectorul 1 al Capitalei (VIDEO)

Alexandru Nazare si-a depus candidatura din partea PNL in cursa pentru sectorul 1, arata B1 TV. Sectorul 1 nu este doar un sector, este capitala Capitalei, a declarat Nazare. Se cunoaste.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminica purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura pentru Primaria sectorului 4

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si-a depus sambata candidatura pentru Primaria sectorului 4 cu 5. 600 de semnaturi din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat astazi purtatorul de cuvant al Biroului Electoral din sectorul 4, citat de Mediafax.

Lia Olguta Vasilescu, cercetata pentru coruptie, si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Craiova

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, urmarita penal de DNA, si-a depus sambata candidatura pentru un nou mandat, a anuntat deputata, pe Facebook. Ea a precizat ca dosarul de candidat este insotit de peste 40. 000 de semnaturi de sustinere, in conditiile in care avea nevoie de mai putin de 2. 600 de semnaturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )