Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gest extrem al unui barbat evacuat din cabana pe care a ridicat-o pe terenul iubitei. Umbla dezorientat si agitat

Adevărul Adevărul,
Gest extrem al unui barbat evacuat din cabana pe care a ridicat-o pe terenul iubitei. Umbla dezorientat si agitat

O cabana din localitatea vasluiana Laza a fost incendiata in noaptea de 2829 iulie chiar de catre proprietarul impotriva caruia judecatorii au emis un ordin de protectie, deoarece si-ar fi agresat si amenintat concubina. continuă pe Adevărul

Cum si-a cumparat un barbat Lamborghini din ajutorul de la stat

Un american si-a cumparat o masina Lamborghini din creditul pentru IMM-uri destinat sprijinirii salariatilor afectati de pandemia de coronavirus. Acum este cercetat pentru fraude fiscale. Un barbat si-a cumparat Lamborghini din ajutorul primit de la stat. Ce se intampla acum cu el Un american s-a hotarat sa-si cumpere Lamborghini cu banii care i-a primit de .

Cine este, de fapt, tanarul din Craiova care a vrut sa se sinucida. A ucis o fetita de sase ani

Depresia este recunoscuta ca fiind, alaturi de cancer, boala secolului, in urma careia, din ce in ce mai multi tineri decid sa-si ia viata. Unii dintre acestia in dorinta de a-si duce la bun sfarsit planul implica si oameni nevinovati. Te iubesc, Ana! in aceasta dimineata, pe Centura Craiovei, a avut loc un dramatic accident, .

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in .

DIICOT a anuntat, cu detalii socante, trimiterea in judecata a unui barbat care si-a abuzat sexual cei doi baieti de 6 si 7 ani Ulterior a retras de pe site comunicatul

DIICOT a anuntat marti dimineata ca a trimis in judecata un barbat care si-a violat fiul de 6 ani, in prezenta celuilalt copil, in varsta de 7 ani, l-a filmat si a trimis clipuri video cu baiatul mai multor persoane. Individul si-ar fi drogat copiii pentru a-i corupe sexual, spunea DIICOT intr-un comunicat de presa in care erau descrise cu lux de amanunte detalii socante despre abuzurile la care au fost supusi copiii. Ulterior, DIICOT a retras de pe site acel comunicat.

Povestea incredibila a unicului mormant din Romania care are sculptat un craniu cu doua oase incrucisate. Cine este ingropat acolo

In Sulina, candva unul dintre cele mai dezvoltate orase din Tara Romaneasca, exista Cimitirul Maritim, un cimitir unic in Europa. Si asta pentru ca acolo sunt inmormantati laolalta crestini, evrei, musulmani, nobili sau capitani de corabii. Acolo se afla si Mormantului Piratului.

Actrita din Romania care a ajuns sa isi doreasca sa moara: Am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. O vedem in fiecare zi la TV, insa traieste o drama cumplita

Toata lumea o cunoaste pe actrita Natasa Raab sau Coana Chiva din reclama la produse lactate. Din nefericire, verva si buna dispozitie pe care le emana la TV sunt de domeniul trecutului. Acum cateva luni, actrita a dezvaluit ca isi doreste sa moara din cauza tristetii si a bolii grave de care sufera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )