Libnet.ro
UNICEF

22:31

GFR a semnat contractul pentru preluarea CFR Marfa.

România Liberă România Liberă,
GFR a semnat contractul pentru preluarea CFR Marfa.

Grup Feroviar Roman GFR), companie controlata de omul de afaceri Gruia Stoica, asemnat contractul de privatizare a companiei CFR Marfa. Cumparatorul trebuie sa notifice tranzactia Consiliului Concurentei, decizia din partea autoritatii de concurenta putand fi pozitiva, pozitiva cu conditii sau negativa, conform Mediafax. GFR a fost declarat castigator in luna iunie in procesul de privatizare a CFR Marfa, oferind un pret de 202 milioane euro pentru 51% din actiuni. Hotararea de Guvern . continuă pe România Liberă

GFR a semnat contractul pentru preluarea CFR Marfa. Gruia spune ca are bani.

Gruia Stoica a declarat, la iesirea de la Ministerul Transporturilor, ca semnarea contractului a fost o formalitate. ---- CITITI SI: Ramona Manescu nu isi asuma privatizarea CFR Marfa Stoica spune ca are bani. Intrebat daca banii sunt din Rusia, seful Grup Ferovoar Roman, Gruia Stoica, a spus ca nu au alta culoare, daca vin de acolo. Intrebat daca are bani, noul sef al CFR Marfa a raspuns reporerului: Vrei sa te scot deseara in oras, ca sa vezi daca am bani? ---- Stoica spune ca .

Gruia Stoica spune ca are banii pentru preluarea CFR Marfa

Proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), Gruia Stoica, a declarat, luni, ca are banii pentru preluarea operatorului feroviar de stat CFR Marfa, iar plata se va face dupa avizul Consiliului.

Zi decisiva pentru privatizarea CFR Marfa: Noul ministru al Transporturilor trebuie sa semneze contractul de vanzare cu Gruia Stoica

Privatizarea CFR Marfa se afla la o semnatura distanta. Oficialii Ministerului Transporturilor si omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul firmei care a castigat licitatia pentru compania de stat, ar trebui.

Surse: Gruia Stoica are banii pentru CFR Marfa de la IFC

Gruia Stoica, proprietarul GFR, compania care a castigat licitatia pentru preluarea a 51% din actiunile CFR Marfa, ar urma sa semneze, astazi, contractul de privatizare. Surse apropiate situatiei ne-au declarat ca Gruia Stoica ar fi obtinut o mare parte din suma pe care trebuie sa o dea statului roman de la IFC, divizia de investitii private a Bancii Mondiale. Premierul Victor Ponta i-a trasat, saptamana trecuta, Ramonei Manescu, noul ministru al Transporturilor, sarcina sa-l cheme, astazi, pe castigatorul licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa pentru a semna contractul.

Business report: Zi decisiva pentru privatizarea CFR Marfa; Cum se plimba arieratele prin criza. Bugetele locale si asigurarile sociale - punctele nevralgice; Uniunea Europeana incearca sa puna capat serviciului de roaming

Studiul BNR privind clauzele abuzive e sublim dar lipseste cu desavarsire. In baza legii accesului liber la informatiile de interes public, o asociatie de consiliere a clientilor bancilor a cerut din BNR o copie a studiului de impact privind efectele anularii contractelor cu clauze abuzive. Raspunsul? Studiul nu priveste clauzele abuzive si este, oricum, nefinalizat. Predictie-soc pentru pretul aurului. Intrece orice asteptare. De-a lungul istoriei, aurul a luat mintile multor semeni, fie ca s-au avantat in cautarea lui, fie ca au fost vrajiti de stralucirea lui, fie ca au pariat nebuneste pe valoarea acestuia.

UPDATE Contractul de privatizare a CFR Marfa a fost semnat. Gruia Stoica mai are la dispozitie 45 de zile sa plateasca cele 202 milioane de euro

Reprezentantii Grup Feroviar Roman GFR), castigatorul licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, au semnat astazi cu statul roman contractul de vanzare a 51% din actiunile transportatorului feroviar de marfa. Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, nu a semnat contractul, ci i-a delegat sarcina secretarului de stat Cristian Ghibu.

Contractul de privatizare a CFR Marfa a fost semnat. Gruia Stoica mai are la dispozitie 45 de zile sa plateasca cele 202 milioane de euro

Reprezentantii Grup Feroviar Roman GFR), castigatorul licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, au semnat astazi cu statul roman contractul de vanzare a 51% din actiunile transportatorului feroviar de marfa. Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, nu a semnat contractul, ci i-a delegat sarcina secretarului de stat Cristian Ghibu.

GFR mai trece astazi un hop in privatizarea CFR Marfa. Ce pasi mai are de parcurs Gruia Stoica

Grup Feroviar Roman GFR) va semna astazi, la sediul Ministerului Transporturilor, contractul de vanzare a 51% din actiunile CFR Marfa, insa Gruia Stoica mai are de indeplinit cateva conditii esentiale pentru a deveni proprietarul transportatorului feroviar de marfa.

Surse: Gruia Stoica are banii pentru CFR Marfa de la IFC

Update 15:25 Ramona Manescu nu va fi prezenta la semnarea privatizarii a CFR Marfa Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, nu va fi prezenta la semnarea contractului de privatizare a CFR Marfa, arata sursele de presa.

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost semnat

Ministerul Transporturilor a semnat, luni, cu Grup Feroviar Roman GFR), companie controlata de omul de afaceri Gruia Stoica, contractul de privatizare a companiei CFR Marfa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )