Libnet.ro
UNICEF

16:00

Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar privind Posta Romana

Adevărul Adevărul,
Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar privind Posta Romana

Gheorghe Stefan, fost primar al municipiului Piatra Neamt, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, intr-un nou dosar privind fraudarea Postei Romane. continuă pe Adevărul

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar, in care este acuzat de trafic de influenta. Stire in curs de actualizare.

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar cu prejudiciu de 2,2 milioane de lei

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un nou dosar, in care este acuzat de trafic de influenta.

UPDATE. Fostul presedinte al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, si alte doua persoane au fost arestate preventiv, intr-un nou dosar de coruptie

Fostul senator Sebastian Grapa si doi fosti consilieri judeteni din cadrul Consiliului Judetean Brasov au fost retinuti, miercuri, de procurorii DNA, ei urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

DNA cere arestarea preventiva a fostului presedinte al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, intr-un nou dosar de coruptie. Fostul senator Sebastian Grapa si doi fosti consilieri au fost retinuti

Fostul senator Sebastian Grapa si doi fosti consilieri judeteni din cadrul Consiliului Judetean Brasov au fost retinuti, miercuri, de procurorii DNA, ei urmand a fi prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, cercetat sub control judiciar intr-un nou dosar de abuz in serviciu. Prejudiciul ar fi de peste 310.000 de lei

Fostul sef al Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost pus sub control judiciar, pentru 60 de zile, intr-un dosar de abuz in serviciu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Cancescu, urmarit penal intr-un nou dosar in care prejudiciul se ridica la peste 300.000 de lei

Fostul sef al CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de abuz in serviciu, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, alaturi de doi fosti directori. Cancescu este suspectat ca a determinat majorarea bugetului DGASPC Brasov pentru lucrari nejustificate, executate de firma consilierului PNL Matei Gavril, unul dintre obisnuitii castigatorii de licitatii organizate de institutiile din subordinea Consiliului Judetean Brasov pe vremea cand institutia era condusa de Cancescu.

Fostul cumnat al lui Ghita si seful Teamnet, audiati la DNA Ploiesti

Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghita, si Bogdan Padiu, directorul Grupului Teamnet, au fost audiati, ieri, de procurorii DNA Ploiesti intr-un nou dosar care il vizeaza pe fostul parlamentar, el fiind suspectat ca ar fi cerut firmelor pe care le detinuse anterior suma de peste 50 de milioane de euro, pe care ulterior sa o remita unor ministri pentru ca in schimbul banilor firmele respective sa continue sa castige contracte, sustin surse judiciare, citate de News. ro.

Nou dosar bomba in fotbalul romanesc: Gigi Becali si George Copos au fost deja audiati la Politia Capitalei (VIDEO)

Audieri bomba vineri la Politia Capitalei. Gigi Becali si George Copos ar fi dat explicatii intr-un nou dosar de amploare din fotbalul romanesc. Dosarul este in lucru la Serviciul de Invest.

Dragnea, posibil NOU DOSAR penal pentru MILIONUL ASCUNS. Raspunsul alambicat al DNA

Dragnea, posibil nou dosar penal pentru milionul ascuns. Raspuns alambicat al DNA Dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project privind averea liderului PSD Liviu Dragnea a pus pe jar opinia publica. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )