Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ghid PDF: Fonduri europene pentru firmele romanesti care vor sa se promoveze in strainatate

Hotnews Hotnews,
 Ghid PDF: Fonduri europene pentru firmele romanesti care vor sa se promoveze in strainatate

Antreprenorii romani au la dispozitie un nou ghid pentru accesarea de fonduri europene destinate firmelor romanesti care vor sa se promoveze pe pietele internationale. continuă pe Hotnews

Fonduri europene in Iasi si alte 5 judete: Cate 34.000 Euro pentru mici afaceri, inscrieri pe e-mail si telefon

Locuitori ai regiunii Nord-Est vor putea obtine fonduri europene de maximum 160. 000 de lei circa 34. 000 de euro) fiecare, pentru a-si deschide mici afaceri intr-unul dintre cele 6 judete ale regiunii, printr-un proiect european in cadrul liniei de finantare Romania Start Up Plus, au anuntat organizatorii, intr-un comunicat.

Negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier insista ca Londra sa 'faca o alegere '

Negociatorul sef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a insistat luni pe langa guvernul de la Londra sa 'faca o alegere ' pentru ceea ce va urma dupa iesirea Marii Britanii din UE, reamintind ca barierele comerciale 'sunt 'inevitabile ' in afara uniunii vamale si a pietei unice din care Regatul Unit vrea sa iasa, transmite AFP.

Sondaj: Au firmele romanesti nevoie de experti in egalitate de sanse femei/barbati?

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca firmele de stat si private cu cel putin 50 de salariati vor avea obligatia sa aiba in organigrama de posturi un expert in egalitatea de sanse intre femei si barbati.

41 de milioane de euro din fonduri UE pentru modernizarea drumului dintre Brasov si Covasna

Presedintii consiliilor judetene din Brasov si Covasna impreuna cu directorul Agentiei de Dezvoltare Regionala Centru au semnat, ieri, contractul de finantare pentru reabilitarea drumului interjudetean care face legatura intre cele doua judete si interconecteaza DN 13 si DN 12.

Ungaria: Procurorii investigheaza un caz de frauda cu fonduri europene in care este implicat ginerele lui Viktor Orban

Procurorii ungari au deschis o ancheta vizand proiecte finantate de Uniunea Europeana si investigate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), derulate de o companie care a fost condusa de ginerele premierului Viktor Orban, potrivit Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )