Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ghita Ciobanul, cel mai cunoscut baci din Romania pleaca in transhumanta. Amintiri despre traditia oierilor, veche de sute de ani

Adevărul Adevărul,
Ghita Ciobanul, cel mai cunoscut baci din Romania pleaca in transhumanta. Amintiri despre traditia oierilor, veche de sute de ani

In luna octombrie, ciobanii isi muta turmele de la munte la ses, unde iarna e mai blanda. Anul acesta, cel mai cunoscut baci din Romania marcheaza si o premiera: prima transhumanta imortalizata pe Facebook. continuă pe Adevărul

Ghita Ciobanul, cel mai cunoscut baci din Romania, pleaca in transhumanta. Amintiri despre traditia oierilor, veche de sute de ani

In luna octombrie, ciobanii isi muta turmele de la munte la ses, unde iarna e mai blanda. Anul acesta, cel mai cunoscut baci din Romania marcheaza si o premiera: prima transhumanta imortalizata pe Facebook.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

Dolarul, la cel mai slab curs din ultimele opt luni si jumatate

Dolarul a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, raportat la euro, atingand cel mai slab curs din februarie pana acum.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

Marja de rafinare a OMV, la cel mai mic nivel din ultimii 4 ani

Marja de rafinare a grupului OMV a scazut puternic in trimestrul al treilea, la 1,17 dolari pe baril, cel mai redus nivel inregistrat de la sfarsitul anului 2009, din cauza evolutiei nefavorabile a preturilor la benzina si cresterii pretului.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

Solicitarile de somaj din Marea Britanie, in cel mai important declin din ultimii 16 ani

Numarul solicitarilor de ajutor de somaj din Marea Britanie a inregistrat, in septembrie, cel mai important declin din ultimii 16 ani, iar rata somajului s-a mentinut la 7,7% pe fondul semnelor de imbunatatire a pietei muncii din tara.

RETRAGERE. Al doilea cel mai bogat om din lume renunta sa-si extinda afacerile in Europa.

Compania American Movil, detinuta de Carlos Slim, miliardarul mexican ce ocupa a doua pozitie in topul celor mai bogati oameni din lume, a retras oferta pentru preluarea pachetului majoritar al operatorului olandez de telecomunicatii KPN, informeaza Mediafax. American Movil, care detine 30% din capitalul KPN renunta astfel de extinderea operatiunilor in Europa. Citeste si: Anul de criza 2012 le-a priit miliardarilor Negocierile au esuat dupa ce managementul operatorului olandez a refuzat .

Condamnatii prezinta cazul unui dintre cei mai cunoscuti hoti din Romania: A fost condamnat de 14 ori (VIDEO)

Cazul lui Lucian Marcel Ionas, cunoscut drept Parfum, un renumit hot din Romania, a fost prezentat in cadrul emisiunii Condamnatii de pe B1 TV. Barbatul a fost incarcerat pentru prima data la varsta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )