Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gica Popescu are coronavirus!

Online Sport Online Sport,
Gica Popescu are coronavirus!

FC Viitorul Constanta anunta ca, in urma unei testari Covid-19 efectuate individual de presedintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv. continuă pe Online Sport

Gica Popescu are coronavirus! Clubul Viitorul a facut anuntul oficial!

Clubul Viitorul a anuntat in aceasta seara ca Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Presedintele formatiei dobrogene, 52 de ani, nu prezinta simptomele specifice, dar asteapta indicatii de la DSP. Oficialii formatiei patronate de Gheorghe Hagi au asigurat ca meciul cu Universitatea Craiova nu este in pericol. Popescu a efectuat testul separat .

Gica Popescu a fost diagnosticat cu coronavirus. Cum se simte Baciul

Fostul capitan al nationalei de fotbal a fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus, anunta FC Viitorul Constanta, club unde Gica Popescu ocupa functia de presedinte.

Gica Popescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Fostul capitan al nationalei de fotbal este asimptomatic

Gica Popescu este infectat cu noul coronavirus. Fostul capitan al nationalei de fotbal,in varsta de52 de ani este asimptomatic si urmeaza sa se supuna procedurilor recomandate de Directia de.

Nea Marin are coronavirus. Ce se intampla cu emisiunea de la Antena 1

Vesti triste pentru fani! Nea Marin are coronavirus. Producatorii show-ului au anuntat ce se va intampla cu emisiunea de pe Antena 1. Nea Marin, infectat cu noul COVID-19 Vesti rele pentru fanii lui nea Marin. indragitul prezentator a fost depistat pozitiv COVID-19, motiv pentru care filmarile la cea mai noua productie a Antenei 1 au .

Gica Popescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

FC Viitorul Constanta anunta ca, in urma unei testari Covid-19 efectuate individual de presedintele clubului, Gheorghe Popescu, rezultatul a fost unul pozitiv.

Deputatul UDMR Apjok Norbert are coronavirus: Am fost internat in spital

Apjok Norbert, deputat UDMR de Maramures, a sustinut ca a fost depistat pozitiv cu coronavirus, iar acum e internat in spital. A mai precizat ca a anuntat toate persoanele cu care a intrat in contact, pentru ca ac.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )