Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gica Popescu si-a lansat oficial campania pentru presedintia FRF

B1 B1,
Gica Popescu si-a lansat oficial campania pentru presedintia FRF

Gica Popescu si-a lansat, luni, candidatura oficiala la sefia Federatiei Romane de Fotbal, prezentandu-si echipa formata din AnghelIordanescu,Gica Hagi, Bogdan Stelea, Adalbert Kassai, Dumitru. continuă pe B1

Gica Popescu s-a lansat oficial in cursa pentru sefia FRF: Mircea Sandu nu va avea absolut nicio implicare in candidatura mea

Gica Popescu si-a lansat oficial, marti - intr-o conferinta de presa, candidatura la sefia FRF. Fostul capitan al Barcelonei a prezentat echipa alaturi de care va incerca sa readuca fotbalul romanesc in elita sportului rege. Baciul a tinut sa clarifice de la inceput lucrurile: Mircea Sandu nu va avea absolut nicio implicare in candidatura mea.

Gica Popescu si-a prezinta candidatura si programul pentru FRF

Astazi de la ora 13:00 Gica Popescu si-aprezentat candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, ale carei alegeri au loc pe data de 5 martie. De asemenea, Popescu a prezentat echipa pe care se bazeaza si programul sau pentru revitalizarea fotbalului romanesc. Potrivit acestuia va fi acordata o importanta majora selectiei tinerilor jucatori la nivel regional si se va pune un accent mult mai mare pe formarea juniorilor in centre speciale. Gica Popescu doreste sa acorde o importanta mai mare Cupei Romaniei si vrea sa schimbe ligile inferioare, Liga 2 si Liga 3, aceasta din urma avand rolul de a asigura o baza de formare pentru jucatorii tineri. Candidatul Gica Popescu a mai vorbit despre fotbalul feminin si fotbalul in sala, dar nu a facut nici macar o referire la echipa nationala de seniori sau la postul de selectioner ocupat in prezent de Victor Piturca. Doar Anghel Iordanescu, actualul director tehnic din cadrul FRF, a facut referire la o convorbire telefonica pe care a avut-o cu selectionerul.

Vasile Avram a explicat de ce Gica Popescu nu merita sa castige alegerile pentru sefia FRF

Fostul presedinte al CCA considera ca este cel mai potrivit candidat pentru a-i succeda lui lui Mircea Sandu la sefia FRF, considerand ca Gica Popescu nu ar merita sa castige alegerile din 5 martie.

Piturca, subiect tabu la prezentarea candidaturii lui Gica Popescu la FRF

Subiectul Victor Piturca a fost evitat de Gica Popescu, cel care si-a lansat, marti, candidatura pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

LIVETEXT Gica Popescu isi prezinta programul si echipa cu care vrea sa cucereasca presedintia FRF

Gica Popescu sustine o conferinta de presa de la ora 13. 00, lansandu-si oficial programul si echipa cu care va candida la alegerile pentru sefia Fedederatiei Romane de Fotbal.

LIVE Gica Popescu isi prezinta candidatura la FRF, echipa si programul

Astazi de la ora 13:00 Gica Popescu si-aprezentat candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, ale carei alegeri au loc pe data de 5 martie. De asemenea, Popescu a prezentat echipa pe care se bazeaza si programul sau pentru revitalizarea fotbalului romanesc. Potrivit acestuia va fi acordata o importanta majora selectiei tinerilor jucatori la nivel regional si se va pune un accent mult mai mare pe formarea juniorilor in centre speciale. Gica Popescu doreste sa acorde o importanta mai mare Cupei Romaniei si vrea sa schimbe ligile inferioare, Liga 2 si Liga 3, aceasta din urma avand rolul de a asigura o baza de formare pentru jucatorii tineri. Candidatul Gica Popescu a mai vorbit despre fotbalul feminin si fotbalul in sala, dar nu a facut nici macar o referire la echipa nationala de seniori sau la postul de selectioner ocupat in prezent de Victor Piturca.

Echipa lui Gica Popescu la FRF, o combinatie intre vechi si nou

Gica Popescu a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, echipa pe care se va baza daca va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal. Din aceasta fac parte mai multi fosti colegi din Generatia de Aur, dar si oameni care i-au fost pana acum alaturi actualului presedinte Mircea Sandu, ceea ce arata o tranzitie graduala in fruntea FRF.

LIVE Gica Popescu isi prezinta candidatura la FRF

Astazi de la ora 13:00 Gica Popescu isi va prezenta candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, ale carei alegeri au loc pe data de 5 martie.

AZI LIVE Gica Popescu isi prezinta candidatura la FRF (13:00)

Astazi de la ora 13:00 Gica Popescu isi va prezenta candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, ale carei alegeri au loc pe data de 5 martie.

Vasile Avram, noul contracandidat al lui Gica Popescu la alegerile FRF.

Fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, isi va lansa oficial, miercuri, de la ora 13. 00, intr-o conferinta de presa ce va avea loc la hotelul Marriott, candidatura la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, potrivit Mediafax. In cadrul conferintei, Vasile Avram isi va prezenta programul de candidatura, precum si Planul National de Dezvoltare a Fotbalului din Romania. Marti, incepand cu ora 13. 00, fostul international Gheorghe Popescu isi va lansa .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )