Libnet.ro
UNICEF

01:05

in Giurgiu, inchiderea teraselor si a pacanelelor dupa ora 23.00 a durat fix doua zile

Hotnews Hotnews,
 in Giurgiu, inchiderea teraselor si a pacanelelor dupa ora 23.00 a durat fix doua zile

Masura care prevedea inchiderea teraselor si a salilor de jocuri de noroc intre orele 23. 00 a fost valabila doar doua zile in judetul Giurgiu. continuă pe Hotnews

Primarul Timisoarei sustine ca a fost indus in eroare de propriul guvern. Robu nu mai inchide terasele dupa ora 23.00

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca a fost indus in eroare de textele emise de Guvern, la nivel national. Edilul arata ca era doar o recomandare de a inchide terasele dupa ora 23. 00, in timp ce, initial, a crezut ca este obligatie. Astfel, Robu a dat inapoi si terasele din Timisoara nu se mai inchid la ora 23.

Motivul pentru care autoritatile Buzaului nu recurg deocamdata la inchiderea teraselor dupa ora 23.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a reunit luni, 3 august 2020, in sedinta extraordinara pentru pentru stabilirea unor masuri suplimentare care sa impiedice raspandirea coronavirusului. Una dintre deciziile discutate a fost cea a inchiderii teraselor, cluburilor si barurilor, pe timpul noptii.

Primarul Timisoarei cere revocarea ordinului privind inchiderea teraselor mai devreme

Timisoara inchide terasele mai devreme. din greseala. E ceea ce sustine primarul Timisoarei, dupa ce Comitetul local pentru situatii de urgenta a decis ca si orasul de pe Bega sa inchida terasele dupa ora 23:00. Edilul Nicolae Robu spune ca, de fapt, s-a pacalit. Ar fi crezut ca regula e impusa la nivel national si ca n-are decat sa se conformeze. insa ulterior ar fi aflat ca doar opt judete sunt pe lista pe care Timisoara nu era si acum cere sa se revina asupra ordinului, informeaza Digi24.

Coronavirusul are scutire in centrul Timisoarei si vine la terase dupa ora 23.00. Decizii halucinante ale Comitetului de Urgenta Timis

Primarul Nicolae Robu a intervenit ca masca sa nu fie obligatorie in centrul Timisoarei, iar in privinta teraselor sustine ca a fost mintit.

Autoritatile Buzaului decid luni daca obliga terasele si salile de jocuri de noroc sa inchida la ora 23.00

Nemultumit de eficienta masurilor pentru limitarea raspandirii noului Coronavirus, prefectul judetului Buzau i-a convocat in sedinta pe sefii structurilor si institutiilor implicate in gestionarea crizei SARS-CoV-2. Autoritatile se intrunesc din nou, luni, cand ar putea decide inchiderea teraselor la ora 23.

Constanta: Terasa din Mamaia amendata cu 5.000 de lei pentru ca a continuat sa functioneze dupa ora 23:00

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) a amendat o terasa din Mamaia, cu 5. 000 de lei, pentru ca nu a incheiat programul duminica seara, la ora 23:00, in contextul noilor masuri impuse pentru prevenirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )