Libnet.ro
UNICEF

17:30

Google le propune elevilor din Romania sa-i redeseneze doodle-ul.

România Liberă România Liberă,
Google le propune elevilor din Romania sa-i redeseneze doodle-ul.

In prima zi de scoala,Google lanseaza competitia Doodle 4 Google, in care invita elevii cu varste intre 6 si 14 ani, ce urmeaza cursurile primare sau gimnaziale ale scolilor din Romania, sa8209;i redeseneze logo-ul pentru Ziua Nationala a Romaniei. Cei care doresc sa se inscrie in cursa trebuie sa creeze un desen cu tema Romania mea este . , prin care sa exprime ce reprezinta tara noastra pentru fiecare dintre ei. Google ofera un mare premiu in valoare de 15. 000 RON si desenul va . continuă pe România Liberă

Rectorii universitatilor din Romania au salarii colosale

Rectorii universitatilor din Romania nu se pot plange ca au salarii mici. Pentru unii dintre ei, leafa ajunge si la 5 mii de euro. Cel mai bine platit rector din Romania este cel al Universitatii Alexandru Ioan.

Van Rompuy a indemnat, la intalnirea cu Basescu, fortele politice din Romania sa colaboreze.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a incurajat, in cursul intalnirii cu presedintele Traian Basescu, toate fortele politice din Romania sa colaboreze intr-un spirit constructiv, prin respectarea statului de drept, a independentei justitiei si tuturor institutiilor, potrivit Mediafax. Herman Van Rompuy si Traian Basescu s-au intalnit, vineri, pentru a discuta despre viitoarele reuniuni ale Consiliului European, dar si despre situatia economica din cadrul UE si despre .

Jose Manuel Barroso: E foarte important ca fortele politice din Romania sa respecte valorile europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Barroso:Toate fortele politice din Romania sa actioneze responsabil pentru a reinstaura ...

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, presedintelui Traian Basescu, in intalnirea de la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania, guvernamentale si de opozitie, ar trebui sa actioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea politica si institutionala, informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Presedintele Colegiului Medicilor: 1.605 medici au plecat numai in acest an din Romania pentru a profesa in strainatate

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi, la Timisoara, ca 1. 605 medici au plecat numai in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, sustinand ca medicii rezidenti ar trebui sa fie platiti mai bine, transmite Mediafax.

Cifra care arata realitatea sistemului medical din Romania. Alti 1.605 de medici au ales strainatatea

Peste 1. 500 de medici au plecat in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, a declarat, joi, la Timisoara, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, care a subliniat ca.

Frunda: Sedinta PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, balonul s-a dezumflat.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca dezbaterea PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, ca entitate politica, iar balonul s-a dezumflat, intrucat oamenii au inteles ca in Romania nu exista o criza, ci o lupta politica in care ambele parti si-au depasit, uneori, competentele. Frunda Gyorgy a declarat, joi, presei ca sedinta Parlamentului European de miercuri, in care s-a discutat despre situatia din Romania, a purtat amprenta grupurilor politice din care provin .

TOPUL UNIVERSITATILOR din Romania dupa salariile rectorilor. ...

Nici una dintre universitatile romanesti nu se afla intre primele 600 de institutii de invatamant superior din lume, potrivit clasamentului QS World University Rankings, dat publicitatii saptamana aceasta, dar salariile rectorilor din Romania se ridica la mii de euro pe luna. In medie, veniturile anuale ale unui rector se cifreaza la circa 250. 000 de lei. Adica, in jur de 70. 000 de euro pe an, comparabil cu salariile din universitatile din vest, arata o analiza a Econtext. Aceste .

Un oras din Romania este privit in aceste momente de intreaga lume. Va aduce un mare beneficiu orasului nostru

Comitetul Militar al NATO isi va incepe lucrarile azi la Sibiu. Timp de doua zile, 28 de sefi ai apararii din tari membre vor discuta despre operatiile Aliantei aflate in desfasurare, precum si.

Ministrii francezi Manuel Valls si Bernard Cazeneuve au vizitat o scoala din Campia Turzii si au mers intr-un cartier de romi/ Valls: Problema romilor din Romania trimisi din Franta nu poate fi rezolvata in cateva luni

Ministrul francez de Interne Manuel Valls si ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Bernard Cazeneuve, au vizitat, joi, o scoala din Campia Turzii unde este implementat un proiect european de integrare a romilor si au mers intr-un cartier locuit romi, intrand in mai multe case, transmite Mediafax. Valls a declarat ca problema romilor din Romania trimisi acasa din Franta este una complexa si care nu poate fi rezolvata in cateva luni, iar pentru rezolvarea acesteia nu discursurile conteaza si nici acuzatiile.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )