Libnet.ro
UNICEF

19:45

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri []. continuă pe Playtech

Uniunea Europeana trebuie sa eficientizeze procesul decizional

Uniunea Europeana trebuie sa eficientizeze procesul decizional si sa traga invataminte de pe urma hotararii Marii Britanii de a iesi din Blocul comunitar, afirma cancelarul Germaniei, Angela Merkel, transmite Reuters.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Uniunea Europeana trebuie sa eficientizeze procesul decizional

Uniunea Europeana trebuie sa eficientizeze procesul decizional si sa traga invataminte de pe urma hotararii Marii Britanii de a iesi din Blocul comunitar, afirma cancelarul Germaniei, Angela Merkel, citata de site-ul agentiei Reuters, potrivit Mediafax.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

Andreea Marin a filmat din nou in studioul de unde se transmitea, in urma cu multi ani, emisiunea Surprize Surprize. Iata cu ce ocazie a ajuns vedeta din nou la TVR.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare.

Google, aproape de a fi amendata de catre Comisia Europeana si pentru Android. Executivul comunitar ii va interzice sa mai plateasca stimulente producatorilor

Comisia Europeana vrea sa oblige Google sa nu mai plateasca stimulente financiare producatorilor de smartphone-uri pentru a preinstala doar aplicatiile Google pe aparate, in urma unei investigatii in urma careia gigantul internetului ar putea primi o amenda foarte mare, relateaza Reuters, care citeaza un document al executivului comunitar.

Pana in 2017, Google amana din nou Android Wear 2.0

As vrea sa spun ca numeroasele amanari legate de lansarea Android Wear 2. 0 ilustreaza o lipsa de incredere a celor de la Google in platforma, dar s-ar putea sa aiba legatura cu faptul ca vor sa livreze un produs perfect. Android Wear este o versiune de Android optimizata pentru ceasuri si bratari inteligente. Aceasta platforma, [].

Nokia ar putea lansa un nou telefon Android in perioada urmatoare

Finlandezii de la Nokia ar putea introduce un nou telefon in viitorul apropiat. Microsoft a esuat in experimentele pe care le-a facut cu brandul Nokia, incepand cu achizitia propriu-zisa a companiei. in aceste conditii, gigantul din Redmond a vandut brandul catre HMD Global, o compania finlandeza care ar fi fost formata cu scopul de a [].

Schimbari in managementul Bank Austria dupa transferul subsidiarelor din CEE catre UniCredit

Grupul bancar austriac Bank Austria a anuntat astazi ca a numit un nou director financiar ca urmare a restructurarii echipei sale manageriale care a concis cu preluarea de catre grupul mama UniCredit SpA a operatiunilor Bank Austria din Europa Centrala si de Est CEE), informeaza Reuters.

Parintele care a devenit viral pe Facebook loveste din nou: Stiti acea baba smerita, cu psaltirea la subsioara si sticluta de agheasma...?. Continuarea este fabuloasa

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 170. 000 de oameni, preotul posteaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )