Libnet.ro
UNICEF

12:00

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Hotnews Hotnews,
 Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare. continuă pe Hotnews

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate.

Serviciul de internet banking al ING Bank functioneaza, dupa o ora si jumatate in care a generat erori

Serviciul HomeBank al ING Bank a fost nefunctional vineri dupa-masa, pentru aproape o ora si jumatate, problemele fiind sesizate de mai multi clienti ai bancii pe pagina de Facebook a institutiei de credit. Mai mult, clientii ING Bank atrag atentia ca sumele aferente unor plati facute la sfarsitul lunii august la POS-urile Bancii Transilvania au fost retrase din cont de doua ori.

Noi probleme pentru ING Bank: Serviciul HomeBank a devenit nefunctional vineri dupa-masa (FOTO)

Serviciul Home'Bank al ING Bank a devenit nefunctional vineri dupa-masa, problemele fiind sesizate de mai multi clienti ai bancii pe pagina de Facebook a institutiei de credit. Mai mult, clientii ING Bank.

Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

Andreea Marin a filmat din nou in studioul de unde se transmitea, in urma cu multi ani, emisiunea Surprize Surprize. Iata cu ce ocazie a ajuns vedeta din nou la TVR.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Laura Cosoi si Smiley, din nou impreuna! Ce au avut cei doi sa isi spuna (FOTO)

Relatia dintre Laura Cosoi si Smiley a fost una de durata, iar fanii cuplului au suferit un adevarat soc cand cei doi au anuntat ca se despart. in ciuda faptului ca nu mai sunt de ceva vreme.

Parintele care a devenit viral pe Facebook loveste din nou: Stiti acea baba smerita, cu psaltirea la subsioara si sticluta de agheasma...?. Continuarea este fabuloasa

Parintele Calistrat de la Manastirea Vladiceni din Iasi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmarit de peste 170. 000 de oameni, preotul posteaza.

Andra se pregateste sa devina din nou mama

Andra a postat pe site-ul sau oficial, www. andramusic. ro, un nou episod din seria Andra Talks. Este vorba de o inregistrare video in care artista raspunde intrebarilor fanilor sai. A fost o sesiune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )