Libnet.ro
UNICEF

13:30

Google ar putea lansa propriul kit pentru realitate virtuala anul acesta

Playtech Playtech,
Google ar putea lansa propriul kit pentru realitate virtuala anul acesta

Noi zvonuri sugereaza faptul ca Google ar urma sa introduca pe piata un dispozitivul asemanator cu Samsung Gear VR. Se vorbeste de ceva vreme despre planurile celor de la Google de a crea si de a lansamai multe dispozitive destinate consumatorilor care ar putea concura cu celelalte produse deja disponibilepe piata. Google, din cate se pare, []. continuă pe Playtech

Google pregateste un dispzitiv de realitate virtuala mai sofisticat decat Cardboard

Google dezvolta o noua casca pentru realitate virtuala, una mult mai sofisticata decat apreciatul dispozitiv din carton Cardboard care s-a dovedit un real succes. Noua casca va fi din plastic, lentilele vor fi de calitate si se spera ca tot mai multi dezvoltatori vor fi convinsi sa creeze aplicatii. La fel ca si Cardboard, noul dispozitiv va functiona cu ajutorul unui smartphone pe care sunt instalate aplicatii de VR, scrie Financial Times.

Avertisment international: Coreea de Nord si-ar putea lansa duminica racheta

Japonia si Coreea de Sud au lansat un avertisment international cu privire la faptul ca Kim Jong-Il a devansat pentru duminica lansarea unei rachete care ar transporta un satelit.

Coreea de Nord si-ar putea lansa duminica racheta

Coreea de Nord a devansat perioada de lansare a unei rachete care ar transporta un satelit, prevazuta pentru aceasta luna, care ar putea avea loc incepand de duminica, au anuntat sambata guvernele japonez si sud-coreean, potrivit Reuters si AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )