Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gorghiu explica ce greseala a facut Ponta privind majorarile salariale

România Liberă România Liberă,
 Gorghiu explica ce greseala a facut Ponta privind majorarile salariale

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca premierul Ponta a facut o greseala tactica discutand separat majorarea salariilor din sistemul bugetar. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: in sistemul bugetar sunt salarii absolut ordinare

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, ca in sistemul bugetar sunt salarii absolut ordinare, ea pledand, insa, pentru o discutie responsabila si prudenta privind majorarile salariale,.

Profesorii, dusi cu zaharelul. Discutiile pentru majorarile salariale din Educatie, amanate. Ce se intampla la Sanatate

Discutiile privind majorarea salariilor profesorilor au fost amanate pentru 15 septembrie, in urma primei runde de negocieri dintre guvernanti si reprezentantii profesorilor. intre timp, medicii, controlorii de trafic si administratia financiara ameninta cu proteste.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Ce spune Alina Gorghiu despre cinismul lui Ponta

Liderul PNL Alina Gorghiu a comentat, vineri, pe contul personal de Facebook, demisia Guvernului Tsipras de la Atena. Astfel, copresedinta PNL a aratat ca prudenta si responsabilitatea raman esentiale pentru Romania si ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )