Libnet.ro
UNICEF

06:00

Gorghiu il invita pe Dragnea sa fie curajos de Ziua Unirii si sa accepte doua tururi la locale

Adevărul Adevărul,
Gorghiu il invita pe Dragnea sa fie curajos de Ziua Unirii si sa accepte doua tururi la locale

Copresedintele PNL Alina Gorghiu il invita pe liderul PSD, Liviu Dragnea, sa fie curajos de Ziua Unirii si sa accepte alegerile in doua tururi la primarii, solidarizandu-se astfel cu romanii care doresc o competitie reala la acest tip de scrutin. continuă pe Adevărul

MAI: Peste 100.000 de oameni, asteptati la evenimentele organizate de Ziua Unirii

Aproape 100 de manifestari vor avea loc in toata tara, duminica, de Ziua Unirii, la acestea fiind asteptate peste 100. 000 de persoane, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI). Peste 3. 500 de efective ale.

MAI: Aproape 100 de manifestari de Ziua Unirii, la care sunt asteptate peste 100.000 de persoane

Aproape 100 de manifestari vor avea loc in toata tara, duminica, de Ziua Unirii, la acestea fiind asteptate peste 100. 000 de persoane, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI), scrie Mediafax.

Iohannis si Ciolos vor participa duminica la evenimentele de la Iasi, de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos vor participa, duminica, la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, urmand ca seful statului sa sustina si un discurs in Piata Unirii, scrie Mediafax.

Iohannis va participa maine la evenimentele de la Iasi, de Ziua Unirii

Presedintele Klaus Iohannis va participa maine la evenimentele organizate la Iasi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, urmand ca seful statului sa sustina si un discurs in Piata Unirii, potrivit programului publicat de Administratia Prezidentiala.

Cuza, lustruit la Iasi pentru presedinte. Statuia domnitorului este curatata doar o data pe an, inainte de Ziua Unirii

Iasiul este in toiul pregatirilor pentru evenimentele de pe 24 ianuarie, cand la Iasi sunt asteptati presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos. Vineri s-a spalat statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii si s-au montat steaguri in oras. De altfel, este primul an in care fasolea cu carnati a fost inlocuita cu placinte.

Tarom lanseaza o oferta speciala de ziua Unirii Principatelor Romane: bilete dus-intors pe rutele interne la 57 de euro tarif unic

Operatorul aerian national TAROM anunta ca pune in vanzare cu ocazia zilei Unirii Principatelor Romane bilete dus-intors pe rutele interne la un tarif unic de 57 de euro. Biletele la acest tarif, in numar limitat, vor fi vandute in perioada 22 - 24 ianuarie, au toate taxele incluse si vor fi pe rutele intre Bucuresti si Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava si Timisoara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )