Libnet.ro
UNICEF

01:05

GRAFIC Capitala si cinci judete au incidenta mai mare de 2 cazuri la o mie de locuitori, in ultimele 14 zile

Adevărul Adevărul,
GRAFIC Capitala si cinci judete au incidenta mai mare de 2 cazuri la o mie de locuitori, in ultimele 14 zile

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, vineri, incidenta cumulata a cazurilor de coronavirus in ultimele 14 zile. Capitala si cinci judete au incidenta mai mare de 2 cazuri la o mie de locuitori in ultimele 14 zile, iar alte 11 judete au incidenta cazurilor mai mare de 1,5. continuă pe Adevărul

Cinci politisti din Satu Mare,confirmati cu COVID-19. Judetul continua sa aiba cele mai putine cazuri

Judetul Satu Mare contina sa se mentina judetul cu cele mai putine cazuri de coronavirus. Cu toate acestea, numarul noilor imbolnaviri continua sa creasca pe zi ce trece. De la inceputul pandemiei, bilantul pentru Satu Mare arata un total de 992 de cazuri.

OMS: Numarul deceselor cauzate de Covid-19 va fi de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca nu se impun restrictii dure

Hans Kluge, directorul OMS pentru Europa, a declarat, ca infectia cu noul coronavirus a devenit a cincea cauza de deces, iar numarul acestoraar puea sa fie, in 2021, decinci ori mai mare decat in.

Coronavirus Europa: Numarul zilnic al deceselor ar putea ajunge in 2021 sa fie de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca se relaxeaza restrictiile (OMS)

Bilantul zilnic al deceselor din Europa ar putea ajunge sa fie de patru sau de cinci ori mai mare decat in lunile de varf din primavara, daca nu sunt luate masuri eficiente, a spus Organizatia Mondiala a Sanatatii, in timp ce noua state au raportat bilanturi record de noi contagieri, relateaza The Guardian.

Italia, cea mai mare crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei

Italia inregistreaza cea mai mare creste a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la inceputul pandemiei. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat peste 8. 000 de cazuri si 83 de decese dublu fata de ziua precedenta). Pana in acest moment nu se ia in calcul un nou lockdown national, spune premierul Giuseppe Conte, adaugand ca totul va depinde de comportamentul comunitatii . Regiunile, insa, au inceput sa ia masuri drastice.

Alexandru Rafila: in realitate, in Romania, se imbolnavesc 40,000 de persoane intr-o zi! Numarul de imbolnaviri este de 10 ori mai mare!

Situatia numarului de infectari in Romania este de 10 ori mai mare in Romania, spune Alexandru Rafila.

Promo-LEX: Tot mai multe cazuri ce pot fi calificate utilizare a resurselor administrative

Observatorii Promo-LEX constata tot mai multe cazuri ce pot fi calificate drept utilizare a resurselor administrative. De asemenea, se constata o crestere de 2,6 ori a discursurilor de ura si instigare la discriminare, transmite IPN.

Ce comoara uimitoare a fost descoperita in Marea Neagra. Ce surpriza: e mai mare decat s-a crezut initial

La mijlocul lunii august, Turcia a anuntat oficial o descoperire importanta in Marea Neagra. Descoperirea a fost facuta intr-o zona de explorare numita Tuna-1. Ce comoara uimitoare a descoperit Turcia in Marea Neagra Este vorba de un camp masiv de 320 de miliarde de metri cubi de gaz natural. Stirea a fost intampinata cu oarecare .

Cea mai mare scoala din Buzau ramane inchisa si dupa expirarea perioadei de suspendare a cursurilor fata in fata

Pentru inca doua saptamani, cea mai mare unitate gimnaziala din judetul Buzau, Scoala nr. 11, ramane cu usile inchise. Asta, chiar daca vineri a expirat perioada de suspendare a cursurilor fata in fata din cauza cazurilor de COVID-19 inregistrate la inceputul lunii.

Record negativ in Italia. Peste 8000 de noi infectari cu COVID-19, cea mai mare valoare de la debutul pandemiei

Italia a inregistrat cea mai mare crestere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus de la debutul pandemiei. Peste 8. 000 de cazurisi 83 de decese dublu fata de ziua precedenta) s-au inregistrat in.

Pe ce concurent a pus ochii Mihaela Radulescu la Ferma. Cel mai mare defect al lui era verigheta

In noul sezon Ferma. Oraseni vs. Sateni au intrat 16 concurenti. Asistente TV, sportivi, artisti sau comendianti, unii deja eliminati din competitie, toti si-au dovedit calitatile intr-ale muncii de la tara in fata Mihaelei Radulescu, gazda show-ului de la PRO TV. Numai unul pare-se ca i-a intrat si la inima: luptatorul Andrei Stoica. Acesta a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )