Libnet.ro
UNICEF

16:00

Greva de avertisment a asistentilor medicali. SANITAS strange semnaturi pentru blocarea activitatii in sanatate

România Liberă România Liberă,
Greva de avertisment a asistentilor medicali. SANITAS strange semnaturi pentru blocarea activitatii in sanatate

Asistentii medicali vor fi, miercuri, timp de doua ore, intre 8 si 10, in greva de avertisment. Federatia Sanitas anunta ca pentru pentru greva generala din 31 octombrie au fost deja adunate 68. 700 de semnaturi. continuă pe România Liberă

70.000 de asistenti medicati, in greva de avertisment. SANITAS strange semnaturi pentru blocarea activitatii in sanatate

Asistentii medicali vor fi, miercuri, timp de doua ore, intre 8 si 10, in greva de avertisment. Federatia Sanitas anunta ca pentru pentru greva generala din 31 octombrie au fost deja adunate 68. 700 de semnaturi.

Greva a asistentilor medicali in trei spitale din Brasov

Asistentii medicali afiliati sindicatului Sanitas protesteaza astazi intre orele 8. 00 si 10. Greva de avertisment a fost declansata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, la Maternitate si la Spitalul de Boli Infectioase. in celelalte unitati medicale activitatea se desfasoara normal.

USR poate candida in alegerile parlamentare: Nicusor Dan a anuntat ca a reusit sa obtina 200.000 de semnaturi pentru inscriere (VIDEO)

Legislatia din Romania prevede pentru orice nou partid infiintat necesitatea obtinerii de 200. 000 de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru alegerile parlamentare. Desi au avut un pic d.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )