Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cei mai norocosi romani: in meseriile lor aproape nu exista somaj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cei mai norocosi romani: in meseriile lor aproape nu exista somaj

Unii romani se pot considera fericiti la gandul ca si-au ales profesii cautate si nu stau cu teama ca vor ramane fara locuri de munca. RO iti prezinta topul meseriilor cu cei mai putini someri din Romania, potrivit datelor furnizate de ANOFM. continuă pe Wall-Street Ro

Business report: Cand statul iese din criza inaintea economiei. Bugetul de stat si punctul sau nevralgic; Lista neagra a celor mai bogati romani care au probleme cu justitia; Acciza de 7 eurocenti ar putea sa dispara din Memorandumul cu FMI

Asiguratorii acuza avocatii ca se imbogatesc din daunele pe RCA. Dupa primele noua luni din 2013, societatile de asigurari din Romania platisera despagubiri de peste 251 de milioane de lei pentru daune morale ori vatamari corporale in accidente rutiere. Cum devin antreprenori medicii care pleaca din tara. Daca incetam putin sa privim plecarea medicilor romani din tara ca pe un flagel, avem ocazia sa cunoastem povestile de succes ale unor profesionisti care au castigat renume si au cladit afaceri de succes pe unde au plecat.

Pe ce vrea Guvernul sa dea cei mai multi bani UE, 5,7 mld. euro

Guvernul si-a propus ca, in perioada 2014-2020, sa cheltuiasca cele mai multe fonduri structurale si de coeziune pentru infrastructura de transport, proiecte de mediu, dezvoltarea urbana a comunitatilor, drumuri judetene si centuri, conform datelor.

Cei mai corupti europeni: romanii dau zilnic 'atentii' de 1 mil. $ medicilor

Coruptia costa economia Uniunii Europene 120 de miliarde de euro in fiecare an, printre cele mai afectate tari fiind Lituania si Romania, arata un raport al Comisiei Europene.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )