Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernul intervine la RAAN: Bani din buget pentru apa grea si imprumuturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul intervine la RAAN: Bani din buget pentru apa grea si imprumuturi

Ministerul Energiei va asigura din bugetul de stat contravaloarea cantitatilor de carbune necesare Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu-Severin RAAN) pana la 1 septembrie 2015, potrivit unui comunicat publicat de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aloca bani din Fondul de rezerva pentru penitenciare

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru a aloca bani din Fondul de Rezerva pentru imbunatatirea conditiilor si cresterii capacitatii de cazare din penitenciare, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota.

Mi-am scos bani din tara in 2012, din cauza temerilor

Fostul ministru de Finante al Greciei, Ghikas Hardouvelis, cercetat pentru evaziune fiscala, a recunoscut ca, in mai 2012, si-a scos bani din tara, trimitandu-i in conturile unor banci straine, din cauza ca era ingrijorat, ca toti grecii, dar a precizat ca a platit toate taxele aferente acestor transferuri, scrie portalul GreekReporter. com.

Perchezitii la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni

Procurorii DIICOT Brasov si politistii efectueaza nu mai putin de 22 de perchezitii in Bucuresti si alte cinci judete, la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme.

Perchezitii la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni

Procurorii DIICOT Brasov si politistii fac, luni, 22 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme de turism, potrivit unor surse judiciare.

Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in.

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat

Ministerul ungar de Externe a anuntat duminica, intr-un comunicat, ca cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat din inchisoare si urmeaza sa se.

Familia fostului Ministru al Finantelor Mihai Tanasescu s-a ales cu imobile si bani din recuperarea datoriilor istorice ale Egiptului fata de Romania

Familia lui Mihai Tanasescu, fost ministru al Finantelor, a obtinut apartamente si bani de pe urma unei firme implicate in recuperarea datoriilor istorice pe care Egiptul le avea fata de Romania. Firma familiei.

Franta isi va spori efectivele din Sahel pentru a sprijini logistic ofensiva impotriva Boko Haram

Franta isi va diminua efectivele militare in Republica Centrafricana pentru a-si intari dispozitivul desfasurat in Sahel, a anuntat miercuri ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, citat de.

Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )