Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta isi va spori efectivele din Sahel pentru a sprijini logistic ofensiva impotriva Boko Haram

Antena3 Antena3,
Franta isi va spori efectivele din Sahel pentru a sprijini logistic ofensiva impotriva Boko Haram

Franta isi va diminua efectivele militare in Republica Centrafricana pentru a-si intari dispozitivul desfasurat in Sahel, a anuntat miercuri ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, citat de. continuă pe Antena3

Scandal diplomatic intre Riad si Stockholm. Arabia Saudita isi retrage ambasadorul din Suedia

Arabia Saudita si-a recheat acasa ambasadorul din Suedia dupa un scandal diplomatic, relateaza Reuters. Am fost informati ca Arabia Saudita a decis sa isi retraga ambasadorul din tara noastra, a declarat E.

Catalin Ivan, SUSPENDAT din PSD pentru un an de zile

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in.

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat

Ministerul ungar de Externe a anuntat duminica, intr-un comunicat, ca cetateanul romano-ungar Elod Toaso, incarcerat in Bolivia din 2009 pentru terorism, a fost eliberat din inchisoare si urmeaza sa se.

Guvernul intervine la RAAN: Bani din buget pentru apa grea si imprumuturi

Ministerul Energiei va asigura din bugetul de stat contravaloarea cantitatilor de carbune necesare Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu-Severin RAAN) pana la 1 septembrie 2015, potrivit unui comunicat publicat de Guvern.

Seful SNR, revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, potrivit Mediafax.

UPDATE Directorul general al Radiocom (SNR), Gabriel Grecu, a fost revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala terestra

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratarii unor obiective de performanta, intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, informeaza Mediafax citand surse din SNR. Actionarul unic al SNR este Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). Contactati de HotNews. ro, oficialii MSI au confirmat faptul ca Gabriel Grecu a fost revocat de la conducerea SNR de catre Consiliul de Administratie al companiei de stat. UPDATE MSI pentru HotNews. ro: Dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare, SNR va relansa in cel mai scurt timp posibil procedura de achizitie pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

Valcov vrea legi mai dure pentru cei care fura din bugetul pentru Sanatate

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, vrea legi mai dure pentru persoanele care fura din banii pentru sanatate, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )