Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca bani din Fondul de rezerva pentru penitenciare

România Liberă România Liberă,
Guvernul aloca bani din Fondul de rezerva pentru penitenciare

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru a aloca bani din Fondul de Rezerva pentru imbunatatirea conditiilor si cresterii capacitatii de cazare din penitenciare, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota. continuă pe România Liberă

Guvernul aloca bani din Fondul de rezerva pentru conditii si cresterea capacitatii in penitenciare

In perioada urmatoare, Guvernul va aloca, din Fondul de rezerva, sume pentru imbunatatirea conditiilor si cresterii capacitatii de cazare din penitenciare, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Corneliu Calota. Decizia a fost luata, miercuri, de Guvern, printr-o ordonanta de urgenta.

Ministerul Justitiei va putea folosi Fondul de rezerva bugetara pentru finantarea penitenciarelor

Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind modificarea si completarea mai multor acte acte normative. Una dintre prevederi se refera la posibilitatea ca Ministerul Justitiei sa poata folosi bani din Fondul de Rezerva bugetara pentru a finanta penitenciarele. Mai exact, cu banii din fondul de rezerva bugetara vor putea fi imbunatatite conditiile din penitenciare, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Corneliu Calota.

Medicii nu pot primi bani pentru serviciile medicale decontate din Fondul de Sanatate

Medicii nu pot primi bani pentru serviciile decontate din Fondul de Sanatate, iar pentru RMN, examinare la computer tomograf, angiografie si scintigrafie din pachetul de servicii de baza, asiguratul va plati o parte din costul acestora, potrivit proiectului Contractului cadru.

Mi-am scos bani din tara in 2012, din cauza temerilor

Fostul ministru de Finante al Greciei, Ghikas Hardouvelis, cercetat pentru evaziune fiscala, a recunoscut ca, in mai 2012, si-a scos bani din tara, trimitandu-i in conturile unor banci straine, din cauza ca era ingrijorat, ca toti grecii, dar a precizat ca a platit toate taxele aferente acestor transferuri, scrie portalul GreekReporter. com.

Perchezitii la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni

Procurorii DIICOT Brasov si politistii efectueaza nu mai putin de 22 de perchezitii in Bucuresti si alte cinci judete, la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme.

Perchezitii la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni

Procurorii DIICOT Brasov si politistii fac, luni, 22 de perchezitii in Bucuresti si cinci judete, la persoane suspectate ca au furat bani din conturile unor cetateni canadieni, dupa ce acestia ar fi apelat la serviciile unor firme de turism, potrivit unor surse judiciare.

Guvernul aloca 238.000 lei pentru ca Teatrul Evreiesc de Stat sa participe la un festival la New York

Executivul a raspuns solicitarii de sprijin financiar a Teatrului Evreiesc de Stat din Bucuresti, invitat sa prezinte doua spectacole in cadrul New York International Performing Arts Festival, cel mai prestigios festival de arte ale spectacolului si cultura idis din lume.

Guvernul intervine la RAAN: Bani din buget pentru apa grea si imprumuturi

Ministerul Energiei va asigura din bugetul de stat contravaloarea cantitatilor de carbune necesare Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu-Severin RAAN) pana la 1 septembrie 2015, potrivit unui comunicat publicat de Guvern.

Fondul European pentru Investitii sa tina cont de diferentele dintre state

Secretarul de stat in MFP, Enache Jiru, si-a exprimat ieri sprijinul pentru infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice, cu mentiunea, formulata impreuna cu reprezentantii Ungariei, Poloniei, Croatiei si Cehiei, ca implementarea acestuia sa tina cont de diferentele dintre statele UE.

Romania vrea ca Fondul European pentru Investitii sa tina cont de diferentele dintre state

Secretarul de stat in MFP Enache Jiru si-a exprimat marti sprijinul pentru infiintarea Fondului European pentru Investitii Strategice, cu mentiunea, formulata impreuna cu reprezentantii Ungariei, Poloniei, Croatiei si Cehiei, ca implementarea acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )