Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul prelungeste termenul de depunere a Declaratiei Unice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul prelungeste termenul de depunere a Declaratiei Unice

Executivul a aprobat astazi, in sedinta de Guvern un act normativ prin care termenul de depunere a Declaratiei Unice, a platii obligatiilor si a depunerii Formularului 230 va fi extins pana la 31 iulie. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Guvernul prelungeste termenul de depunere a declaratiei unice pe venituri ale PFA si ale persoanelor fizice cu activitati independente

Guvernul adopta, in sedinta de marti, ordonanta de urgenta prin care se prelungeste, in 2019, termenul pentru depunerea Declaratiei Unice pe venituri ale PFA si ale persoanelor fizice cu activitati independente sau chirii, precum si termenul pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii catre ONG-uri.

E oficial. Termenul de depunere a declaratiei unice a fost prelungit pana pe 31 iulie

Guvernul a aprobat prelungirea termenului pentru depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit pentru persoanele fizice si a formularului 230 pana la 31 iulie, a anuntat, marti, premierul Viorica.

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice in 2019 se amana pana in 31 iulie

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )