Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul respinge eliberarea gratuita a medicamentelor sub 10 lei pentru persoanele sarace

Antena3 Antena3,
Guvernul respinge eliberarea gratuita a medicamentelor sub 10 lei pentru persoanele sarace

Guvernul respinge proiectul care prevede eliberarea gratuita a medicamentelor sub 10 lei pentru persoanele cu venituri sub salariul minim pe economie, informeaza un comunicat de presa remis de Executiv. continuă pe Antena3

Guvernul a avizat nefavorabil eliberarea gratuita a medicamentelor sub 10 lei pentru persoane sarace

Guvernul a avizat nefavorabil propunerea legislativa privind eliberarea gratuita a medicamentelor care costa sub 10 lei pentru persoanele cu venituri sub salariul minim pe economie. Propunerea legislativa prevede.

Guvernul avizeaza nefavorabil eliberarea gratuita a medicamentelor sub 10 lei pentru persoane sarace

Propunerea legislativa privind eliberarea gratuita a medicamentelor care costa sub 10 lei pentru persoanele cu venituri sub salariul minim pe economie a fost avizata nefavorabil de catre Guvern, informeaza Executivul.

Persoanele sarace nu vor benefica gratuit de medicamente sub 10 lei.

Propunerea legislativa privind eliberarea gratuita a medicamentelor care costa sub 10 lei pentru persoanele cu venituri sub salariul minim pe economie a fost avizata nefavorabil de catre Guvern, potrivit unui comunicat transmis de Executiv, scrie Mediafax. Propunerea legislativa a fost inaintata de senatorul PDL Alin Tise. Proiectul prevede ca persoanele asigurate in sistemul de asigurari sociale de sanatate, care realizeaza venituri sub salariul minim pe economie, sa beneficieze, pe baza de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )